сряда, април 24

Beko B3RCNA364HXB1 – Превъзходство във Функционалност и Елегантен Дизайн

Beko B3RCNA364HXB1 представлява хладилник с фризер, който съчетава впечатляващ обем, интелигентни технологии и модерен дизайн. С 316 литра обем, No Frost, HarvestFresh и AeroFlow, този модел не просто съхранява храните ви, но и ги поддържа свежи, предоставяйки ви удовлетворителен и иновативен опит в кухнята.

КУПИ

Хладилник с фризер Beko B3RCNA364HXB1, 316 l, No Frost, HarvestFresh, AeroFlow, Kitchen Fit, Everfresh+, Class E, 187 cm

Кухненско Съчетание: B3RCNA364HXB1 е част от серията Kitchen Fit на Beko, създадена, за да се интегрира перфектно със съвременните кухненски мебели. Съчетанието на инокс и черно придава елегантен, но същевременно функционален вид.

Простор и Организация: С обем от 316 литра, този хладилник предлага достатъчно пространство за съхранение на разнообразни хранителни продукти. Рафтовете и отделенията са проектирани със смисъл, като предоставят оптимална организация и удобство при използване.

No Frost и AeroFlow: No Frost технологията осигурява автоматично размразяване и предотвратява образуването на лед. AeroFlow гарантира, че студеният въздух циркулира равномерно, поддържайки стабилна температура и свежест във всеки ъгъл на уреда.

HarvestFresh: Иновативната HarvestFresh технология симулира светлинния цикъл на слънцето, запазвайки витамините и поддържайки свежестта на зеленчуците и плодовете за по-дълго време.

Everfresh+: Everfresh+ е специална зона за съхранение, където влажността се оптимизира, осигурявайки идеални условия за съхранение на плодове и зеленчуци.

Енергийна Ефективност и Клас Е: С клас на енергийна ефективност E, този модел предоставя ефективна консумация на енергия, подходяща за тези, които са в постоянно търсене на баланс между ефективност и производителност.

LED Осветление и Видимост: LED осветлението не само предоставя ярка видимост, но и е енергоспестяващо и подчертаващо модерния дизайн на уреда.

Тиха Работа и Проактивна Сигурност: Тихата работа осигурява комфорт, а проактивните функции като аларма за отворена врата и аларма за температурни изменения гарантират сигурност за съхранените продукти.

Заключение: Beko B3RCNA364HXB1 представлява хладилник с фризер, който внася интелигентност и стил в съвременната кухня. С функционалността си и подчертаният дизайн, този модел не просто съхранява храните ви, а ги превръща във вълнуващ и удовлетворителен аспект от вашия дом.

КУПИ

Leave A Reply