сряда, май 29

BEKO BCNA275E41SN – Когато Изтънчеността Среща Продуктовата Свежест

BEKO BCNA275E41SN представлява вграден хладилник, който не само охлажда вашите продукти, но и предлага напреднали функции за продължителна свежест. С 254 литра обем и технологии като NeoFrost Dual Cooling и Harvest Fresh, този модел от BEKO съчетава елегантен дизайн с иновативна функционалност.

КУПИ

Хладилник за вграждане BEKO BCNA275E41SN, 254 л, Клас E, NeoFrost Dual Cooling, Harvest Fresh, H 177,5 см

Простор и Организация: С обем от 254 литра, BCNA275E41SN предоставя достатъчно пространство за съхранение на разнообразни хранителни продукти. Разделението и рафтовете са добре проектирани, за да осигурят удобен и лесен достъп до всяка част от хладилника.

Дизайн и Вграждане: Със своите гладки линии и минималистичен дизайн, този вграден хладилник се интегрира лесно във всяка кухня. Високото му изпълнение (177,5 см) го прави идеален за вграждане в шкафове или стенни облицовки.

Енергийна Ефективност и Клас E: BEKO BCNA275E41SN разполага с клас на енергийна ефективност E, предлагайки баланс между производителност и консумация на енергия. Този хладилник е подходящ за тези, които ценят ефективността и качеството.

NeoFrost Dual Cooling: С технологията NeoFrost Dual Cooling, BEKO BCNA275E41SN поддържа двойна система за охлаждане, предотвратявайки прехладването на храните и запазвайки тяхната свежест по-дълго. Това предотвратява пренаситяването на миризми и поддържа оптимални условия за съхранение.

Harvest Fresh: Иновативната технология Harvest Fresh имитира натуралния цикъл на светлината, за да поддържа витамините и минералите в плодовете и зеленчуците. Това е интелигентно решение за тези, които ценят здравословния начин на живот.

LED Осветление и Видимост: LED осветлението осигурява ярка, енергоспестяваща и равномерна видимост във всеки ъгъл на хладилника. Това улеснява намирането на продуктите и подчертава съвременния дизайн.

Активна Влажност и Запазване на Свежест: Системата за контрол на влажността поддържа оптимални условия за съхранение на плодове и зеленчуци, предотвратявайки изсушаването им и запазвайки тяхната свежест за по-дълго време.

Тиха Работа и Удобство: BEKO BCNA275E41SN се отличава с тиха работа, осигурявайки спокойствие в дома ви. Регулируемите рафтове и вратите са създадени с мисъл за удобство и гъвкавост в организацията на пространството.

Заключение: BEKO BCNA275E41SN предоставя на потребителите не само висок клас дизайн, но и иновативни технологии за поддържане на свежестта и витамините в храните. Този вграден хладилник е изключително функционален, предоставяйки качество и елегантност в един продукт.

КУПИ

Leave A Reply