сряда, април 24

Beko B5RCNA366HG – Изтънченост в Сивото, Съхранена Свежест във Всеки Ъгъл

Beko B5RCNA366HG представлява впечатляващ хладилник с фризер, снабден с иновативни технологии и стилен дизайн. С общ обем от 316 литра и характеристики като No frost, HarvestFresh и инверторен компресор ProsSmart, този модел не само осигурява простор за съхранение, но и поддържа висока ефективност и свежест на храните.

КУПИ

Хладилник с фризер Beko B5RCNA366HG, 316 л, No frost, AeroFlow, Клас C, HarvestFresh, Инверторен компресор ProsSmart, MaxStore, H 186,5 см, Manhattan Grey

Елегантен Дизайн и Manhattan Grey: С Manhattan Grey покритие, B5RCNA366HG се отличава с изтънчен и модерен външен вид. Гладките линии и контрастът на сивия цвят го правят не само функционален уред, но и стилен акцент във всяка кухня.

Простор и Удобство: С обем от 316 литра, този хладилник предлага обилно пространство за съхранение на хранителни продукти. MaxStore функцията позволява удобно организиране на дори по-големите продукти и контейнери.

No Frost и AeroFlow: Технологиите No Frost и AeroFlow гарантират, че вътрешната част на уреда остава без обледеняване, а въздушният поток е оптимизиран, осигурявайки равномерно охлаждане и поддържане на свежестта на храните.

HarvestFresh: Иновативната технология HarvestFresh на Beko B5RCNA366HG имитира естествения цикъл на светлината, подпомагайки запазването на витамините и минералите в плодовете и зеленчуците. Това предоставя на потребителите възможността за по-дълго наслаждаване на храните си.

Инверторен Компресор ProsSmart: С инверторния компресор ProsSmart, хладилника работи по-ефективно и тихо, а също така предлага по-дълъг живот на уреда. Този напредък в технологията не само подобрява ефективността, но и осигурява по-ниско ниво на шум при работа.

LED Осветление и Видимост: LED осветлението в хладилника осигурява ярка, енергоспестяваща и равномерна видимост във всяка част. Това улеснява намирането на продуктите и придава съвременен завършек на вътрешния дизайн.

Тиха Работа и Комфорт: С тихата си работа B5RCNA366HG предоставя комфорт в дома. Звукоизолационните технологии гарантират безпроблемен и незабележим оперативен режим, което е особено важно в близост до обитаеми помещения.

Енергийна Ефективност и Клас C: С клас на енергийна ефективност C, този модел предлага баланс между ефективност и консумация на енергия. Това е идеално за тези, които търсят уред със съчетание от високо качество и икономичност.

Заключение: Beko B5RCNA366HG представлява интелигентно решение за тези, които ценят не само елегантен дизайн, но и напредничави технологии за запазване на свежестта на храните. Съчетавайки стил, функционалност и удобство, този хладилник с фризер превръща кухнята във високотехнологично и приятно място.

КУПИ

Leave A Reply