четвъртък, юли 25

Arctic APL71024XLW1 – Удобство и ефективност за вашето ежедневно пране

Arctic APL71024XLW1 е пералня, предлагаща удобство и ефективност за вашето ежедневно пране. Със своя капацитет от 7 кг и скорост на центрофугата от 1000 оборота в минута, тази пералня е идеална за средни домакинства, осигурявайки ви надеждни и качествени резултати.

Умни функции за по-голямо удобство: Arctic APL71024XLW1 е оборудвана с различни умни функции, които ви осигуряват по-голямо удобство при използването й. Функцията Add-In ви позволява да добавите дрехи по време на цикъла на пране, дори и след старта на програмата. Това ви дава гъвкавостта да включите изпуснати дрехи, които сте забравили да поставите в пералнята отначало.

Енергоспестяващи и екологични решения: Arctic включва някои от последните иновации в областта на енергийната ефективност. С клас D енергийна ефективност, пералнята ви помага да намалите разходите за електроенергия. ECO DOSE функцията ви позволява да дозирате точното количество препарат за пране, за да намалите излишъка от препарати и да спестите вода и енергия.

Пералня Arctic APL71024XLW1, 7 кг, 1000 rpm, Клас D, Add-In, Мотор Silent Inverter, ExtraSteam, ECO DOSE, Rapid+, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

ExtraSteam за по-добро почистване: С ExtraSteam функцията, Arctic APL71024XLW1 ви предоставя по-добро почистване на дрехите ви. Парата прониква дълбоко в текстила и помага за отстраняване на замърсяванията и неприятните миризми. Вашите дрехи ще изглеждат по-свежи и по-чисти след всяко пране.

Rapid+ опция за бързи и ефективни резултати: Когато имате ограничено време, Rapid+ опцията на Arctic APL71024XLW1 е вашето решение. Тя намалява времето на пране без да компрометира качеството на резултатите. Така можете бързо да получите свежо и чисто пране, без да чакате дълго време.

Мотор Silent Inverter за тиха и плавна работа: Със своя мотор Silent Inverter, пералнята Arctic APL71024XLW1 осигурява тиха и плавна работа. Ще се наслаждавате на по-спокойна среда във вашата къща, без нежелани шумове от пералнята.

В заключение, Arctic APL71024XLW1 е пералня, която предлага удобство, ефективност и интелигентни функции. Със своите умни опции, енергоспестяващи решения и ExtraSteam функция, тя ще ви помогне да постигнете перфектно чисти и свежи дрехи с минимални усилия. Безшумният мотор и Rapid+ опцията допълнително подобряват преживяването от използването на пералнята. Arctic APL71024XLW1 е надежден помощник във вашето ежедневно пране и ще ви помогне да се насладите на безупречни резултати с лекота.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply