четвъртък, юли 25

Arctic APL91423XLW5 – Мощна пералня с интелигентни функции за перфектни резултати

Arctic APL91423XLW5 е пералня, която комбинира издръжливост, ефективност и иновативни функции, за да ви осигури перфектни резултати при прането на дрехи. С капацитет от 9 кг и скорост на центрофугата от 1400 оборота в минута, тази пералня е идеална за по-големи домакинства и предлага по-бързо и ефективно пране.

Мощно пране с интелигентни функции: Arctic APL91423XLW5 разполага с интелигентни функции, които ви гарантират мощно и ефективно пране на всяка серия дрехи. Технологията Motor Silent Inverter осигурява по-благозвучна работа и по-голяма енергийна ефективност, като същевременно осигурява дълготрайност на пералнята. ExtraSteam функцията допълнително подобрява резултатите, като осигурява дълбоко почистване и освежаване на дрехите.

Add-In за добавяне на пране по всяко време: Една от най-изключителните функции на Arctic APL91423XLW5 е Add-In функцията, която ви позволява да добавите пране по всяко време по време на цикъла на пране. Това ви дава гъвкавостта да включите дрехи, които сте пропуснали, дори и след старта на програмата. Никога повече не ще трябва да се притеснявате за изоставени дрехи.

Пералня Arctic APL91423XLW5, 9 кг, 1400 об/мин, Клас C, Motor Silent Inverter, ExtraSteam, Add-In, DrumClean+Steam, LCD дисплей, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

DrumClean+Steam за почистване и освежаване на барабана: Arctic APL91423XLW5 е оборудвана с функция DrumClean+Steam, която не само почиства барабана от натрупвания и налепнала мръсотия, но и освежава го с пара. Това помага за предотвратяване на неприятни миризми и гарантира по-чисти и хигиенични условия за следващото пране.

Ярък LCD дисплей за лесна навигация: С вградения си LCD дисплей, Arctic APL91423XLW5 ви предоставя лесен и интуитивен начин за навигация през различните опции и програми на пералнята. Можете лесно да изберете желаната програма, да контролирате скоростта на центрофугата и да следите напредъка на цикъла на пране.

Клас C енергийна ефективност: С клас C енергийна ефективност, Arctic APL91423XLW5 предлага баланс между ефективност и разходи. Тя ще ви помогне да намалите потреблението на енергия, без да компрометирате качеството на прането. Съчетавайки висока производителност и енергийна ефективност, тази пералня е икономично решение за вашия дом.

В заключение, Arctic APL91423XLW5 е мощна пералня, която съчетава качество, функционалност и интелигентни опции за перфектни резултати. Тя ви осигурява гъвкавостта да добавяте пране по всяко време и поддържа барабана чист и освежен. Също така, с LCD дисплея си и високата енергийна ефективност, тази пералня е удобен и икономичен избор за вашето домакинство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply