сряда, май 29

Whirlpool WSBO3O34PFX: Всичко, Което Искате в Съдомиялната Машина

Съдомиялната машина Whirlpool WSBO3O34PFX предлага комбинация от удивителни функции и удобство, които правят миенето на съдове невероятно лесно. С този модел на Whirlpool ще имате възможността да се насладите на перфектно почистени съдове и най-важното – повече свободно време.

Съдомиялна за вграждане Whirlpool WSBO3O34PFX, 10 комплекта, 8 програми, 6th Sense, Power Clean, Клас D, 45 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

1. Капацитет: С 10 комплекта капацитет, Whirlpool WSBO3O34PFX е идеална за средно големи семейства. Тя предоставя достатъчно пространство за съдове, чаши, прибори и тигани.

2. 6th Sense Технология: Основната иновация, която отличава тази съдомиялна, е технологията 6th Sense. Сензорите на машината откриват нивата на замърсяване и автоматично регулират програмата за миене и консумацията на вода и енергия. Това ви осигурява перфектни резултати с минимален разход на ресурси.

3. Power Clean: Машината разполага с програма Power Clean, която се бори с дори най-трудните замърсявания и осигурява перфектно чисти съдове.

4. Компактен Дизайн: С широчина 45 см, този модел е перфектен за ограничено пространство в кухнята. Независимо дали живеете в апартамент или студио, тя ще се впише перфектно.

5. Висок Клас на Енергийна Ефективност: Машината е с клас D по енергийна ефективност, като комбинира отлични резултати с по-малка консумация на електроенергия и вода.

6. Супер Тиха: Whirlpool WSBO3O34PFX работи тихо и не ще ви пречи по време на разговори или почивка.

7. Елегантен Дизайн: Нейният съвременен и стилен дизайн се допълва от изчистения й контролен панел и LED дисплей.

8. Високо Качество: Whirlpool е известен с качеството на своите продукти, и тази съдомиялна не е изключение. Тя е създадена да издържа на дългогодишна употреба и да ви предостави перфектни резултати всяка година.

Съдомиялната машина Whirlpool WSBO3O34PFX представлява пример за усъвършенствана технология и удобство. Независимо дали сте зает семеен човек или живеете самостоятелно, тя ще направи ежедневието ви по-лесно, като ви осигури перфектно чисти съдове и спести вашето време и енергия.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply