сряда, април 24

Whirlpool W7MD440: Високоефективна Микровълнова Фурна с 6th Sense Технология и Новаторски Функции

Да оживим вашата кулинарна креативност с Whirlpool W7MD440, микровълнова фурна, която не предоставя просто топлина, но и персонализира вашия опит в кухнята. Със своите интелигентни функции и стилен дизайн, този модел превръща готвенето в удоволствие.

КУПИ

Микровълнова фурна Whirlpool W7MD440, 31 л, 1000 W, 6th Sense, Grill, Crisp, Anti-fingerprint stainless steel

Дизайн и Изработка: Whirlpool W7MD440 се отличава с елегантен външен вид, който привлича вниманието. Изработена от неръждаема стомана с противопръскално покритие, фурната не само изглежда стилно, но и е лесна за почистване. Интегрираната ръкохватка и дисплеят допълват елегантния дизайн.

Капацитет и Вътрешност: С обем от 31 литра, Whirlpool W7MD440 предоставя достатъчно пространство за готвене на разнообразни ястия и напитки. Вътрешното пространство е дизайнирано със заоблени ръбове, което улеснява почистването и предотвратява задържането на бактерии.

6th Sense Технология: Този модел разполага с иновативната технология 6th Sense на Whirlpool, която автоматично регулира времето и температурата на готвене. Сензорите детектират влажността и температурата във вашия продукт, осигурявайки оптимални резултати при всяко приготвяне.

Грил и Crisp Функции: Whirlpool W7MD440 разполага с грил функция, която добавя хрупкавост и златист цвят на вашите ястия. Освен това, функцията Crisp ви позволява да приготвяте хрупкави пици, пайове и други ястия с перфектно златисто покритие.

Мощност и Производителност: С мощност от 1000 вата, тази микровълнова фурна предлага бързо и ефективно готвене. Множеството предварително зададени програми и настройки ви дават възможност да приготвяте различни ястия, като се възползвате от оптималните условия за всяко от тях.

Автоматични Програми: Whirlpool W7MD440 предоставя богат набор от автоматични програми за разнообразни видове храни – от размразяване до печене и готвене на различни ястия. Този интелигентен подход прави готвенето по-лесно за всеки.

Удобство и Сигурност: С таймер, детайлно програмиране и лесна навигация през менюто, Whirlpool W7MD440 предоставя удобство във всеки момент на готвенето. Сигурността е гарантирана от заключващата се система и автоматичното изключване след приключване на цикъла.

Заключение: Whirlpool W7MD440 е не само микровълнова фурна, но и интелигентен кулинарен помощник. Съчетавайки стил, функционалност и безупречна производителност, този модел от Whirlpool е идеален за тези, които търсят висок клас технологии в своята кухня. Открийте удоволствието от готвене с W7MD440.

КУПИ

Leave A Reply