петък, юни 14

Whirlpool W7FHP43X: Вашият Нов Член на Кухнята

Съдомиялната машина е невероятен придружител в съвременната кухня, и Whirlpool W7FHP43X не е изключение. Със своите множество функции и капацитет, тази съдомиялна прави измиването на съдовете лесно и ефективно, освобождавайки ви от задачата на ръчното измиване.

Съдомиялна Whirlpool W7FHP43X, 15 комплекта, 10 програми, 6th Sense Technology, Клас C, PowerCleanPro, Отложен старт, FlexiSpace, 60 см, Inox

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Просторен и Гъвкав: С капацитет от 15 комплекта, W7FHP43X осигурява достатъчно пространство за съдове и прибори след голямо семейно събиране или обяд с приятели. Гъвкавата система FlexiSpace ви позволява да пренареждате вътрешните кошници по ваше желание, за да постигнете най-добрите резултати при измиването.

6th Sense Технология: Този модел е оборудван с интелигентната 6th Sense технология на Whirlpool. Тя автоматично анализира нивото на замърсяване на съдовете и регулира настройките на цикъла, гарантирайки използването на точното количество вода и енергия. Това означава икономия за вас и по-малък екологичен отпечатък.

PowerCleanPro: Whirlpool не прави компромиси с чистотата. Системата PowerCleanPro на тази съдомиялна премахва дори най-упоритите замърсявания и осигурява перфектно чисти съдове след всеки цикъл.

Иноксов Дизайн: С модерния си дизайн и иноксовата отделка, тази съдомиялна добавя елегантност към всяка кухня. Тя се съчетава перфектно с различни стилове и дизайни, което я прави изключително универсален избор.

Отложен Старт: Функцията за отложен старт ви позволява да настроите съдомиялната да работи, когато ви удобно. Това означава, че можете да я програмирате да стартира след най-ниските тарифи за електроенергия или преди да сте у дома.

Whirlpool W7FHP43X е истински принос към вашата кухня. Тя не само ви освобождава от натоварващите задачи на ръчното измиване на съдове, но също така ви осигурява перфектно чисти и сухи резултати с минимални разходи от енергия и вода. Това е съдомиялна, която ви прави ефективни и сигурни в поддържането на кухнята си и предоставя елегантен завършек към интериора на вашия дом.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply