събота, април 13

Whirlpool W6 OS4 4S1 P: Интелигентна Електрическа Фурна с Пиролитично Самопочистване и 6th Sense Технология

Съчетавайки висок клас технологии със стилен дизайн, фурната за вграждане Whirlpool W6 OS4 4S1 P представлява иновативен избор за съвременни кухни. С тънък профил от инокс и елегантен черен панел, този модел не само изглежда впечатляващо, но предлага и богат набор от функции, които правят готвенето по-лесно и удобно.

КУПИ

Фурна за вграждане Whirlpool W6 OS4 4S1 P, Електрическа, 73 л, Пиролитично самопочистване, 6 th sense, Дисплей LCD, Клас A+, Инокс/Черна

Дизайн и Размери: Whirlpool W6 OS4 4S1 P привлича вниманието със своя чист и модерен дизайн. Размерите отговарят на стандартните за вграждане фурни, като широчината от 60 см го прави подходящ за повечето кухни. Иноксовата облицовка и черният дисплей съчетани с лекота вписват уреда във всяко кухненско пространство.

Готварска Камера и Обем: С капацитет от 73 литра, готварската камера на тази фурна предоставя достатъчно пространство за приготвяне на големи ястия или едновременно готвене на няколко порции. Това е особено удобно при приготвянето на специални поводи или приготвяне на храна за цялото семейство.

Пиролитично Самопочистване: Една от ключовите характеристики на Whirlpool W6 OS4 4S1 P е вградената система за пиролитично самопочистване. Тази технология позволява на фурната да се почисти сама, използвайки висока температура, която превръща остатъците от храна в пепел. Този процес не само ефективно почиства вътрешността на фурната, но и ви освобождава от нуждата ръчно да извършвате този задължителен, но често тежък процес.

6th Sense Технология: Този модел е оборудван с интелигентната 6th Sense технология на Whirlpool, която автоматично регулира времето и температурата на готвене в зависимост от вида и количество на храната. Това не само прави готвенето по-лесно за потребителя, но и осигурява по-равномерни и вкусни резултати.

Дисплей и Управление: Фурната разполага с интуитивен LCD дисплей, който предоставя лесно управление на всички функции. С помощта на бутоните и менютата можете бързо и лесно да настроите времето, температурата и различни режими на готвене.

Допълнителни Функции:

  • Бустер Режим: Бързо предварително загряване на фурната, позволявайки ви да започнете готвене по-бързо.
  • Автоматично Спиране: Защита срещу нежелани инциденти, като автоматично изключване на фурната след приключване на готвенето.
  • Разпознаване на Съдове: Интелигентна система, която адаптира настройките на готвене според материала и формата на съдовете.

Заключение: Whirlpool W6 OS4 4S1 P представлява върховата комбинация от стил, функционалност и интелигентни технологии. С елегантния си дизайн, голям обем и пиролитичната си самопочистваща система, тази фурна не само ще внесе лукс във вашата кухня, но и ще ви осигури перфектни готварски резултати с минимални усилия от ваша страна.

КУПИ

Leave A Reply