сряда, май 29

Tesla Advance TT34TP91 – Иновация в Климатичните Системи с Подобрени Функционалности

Tesla Advance TT34TP91 е изключително интелигентен климатик, предназначен да преобрази вашето пространство с иновативни функции и напреднали възможности. Със своите 12000 BTU и клас A+++, този модел предлага не само мощно охлаждане, но и функция за отопление, което го прави перфектен избор за целогодишно удобство.

Една от ключовите особености на Tesla Advance TT34TP91 е вградената UV лампа. Тази технология не само помага за по-ефективното пречистване на въздуха от бактерии и вредни микроорганизми, но и спомага за създаване на по-здравословна среда в помещението. UV лампата допринася за по-високото качество на въздуха, предлагайки почистване на въздушната среда в реално време.

Климатик Tesla Advance TT34TP91 UV 12000 BTU Wi-Fi, Клас A+++, Функция отопление, UV лампа, I Feel, Миещ се филтър, 3D въздушен поток, Отопление на външно тяло

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Филтърът, който се мие, е още една иновативна характеристика на този модел. Той не само задържа праха и различни частици, но и е лесен за поддръжка и почистване. Този тип филтър удължава живота на климатика и осигурява по-чист въздух в помещението.

С 3D въздушния поток Tesla Advance TT34TP91 предоставя оптимално разпределение на въздуха в помещението. Тази технология осигурява равномерно охлаждане или отопление в целия дом или офис, без зонови разлики в температурата. Този модел гарантира постоянен комфорт навсякъде в помещението.

Функцията “I Feel” добавя допълнително удобство в управлението на климатика. Чрез сензори за детекция на температурата, климатикът автоматично реагира на измененията в околната среда, осигурявайки желаната температура и комфорт на потребителя.

Освен стандартните функции за охлаждане и отопление, Tesla Advance TT34TP91 е снабден със специална функция за отопление на външното тяло. Тази функция позволява на климатика да работи ефективно и при ниски температури, осигурявайки постоянна комфортна среда, дори при зимни условия.

Wi-Fi възможността на този модел предоставя удобство за дистанционно управление чрез специално разработеното мобилно приложение. Потребителите могат да контролират и програмират климатика си от разстояние, включвайки или изключвайки го предварително, регулирайки температурата или използвайки различни режими за комфорт.

Tesla TT34TP91 не само е функционален, но и стилен. Съвременният му дизайн и компактният му размер го правят подходящ избор за различни интериорни стилове. Неговият изчистен външен вид допълва елегантността на помещението, където е инсталиран.

В заключение, климатикът Tesla Advance TT34TP91 представлява интелигентно решение за климатични нужди. Съчетавайки в себе си иновативни функции като UV лампа, миещ се филтър, 3D въздушен поток и отопление на външно тяло, този модел осигурява не само комфорт, но и здравословна среда за всички, които го използват. Tesla Advance TT34TP91 е върховата точка на модерните климатични системи, предлагайки интелигентно управление и високо качество на въздуха във всеки момент.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply