четвъртък, ноември 30

Преживейте качественото визуално изживяване с TCL QLED 65C745

TCL QLED 65C745 е един от водещите модели в серията QLED телевизори на TCL. Този телевизор се отличава със своята висока яркост, богати цветове и изключителна детайлност. От киното в дома до гейминг сесиите, TCL QLED 65C745 предоставя изключително визуално изживяване, което ще ви потопи в свят на реализъм и развлечение.

Яркост и цветови дълбочина: TCL QLED 65C745 се отличава с впечатляващата си яркост, която осигурява ясни и живи картини. Технологията на Quantum Dot на TCL допълнително повишава цветовата дълбочина и възпроизвежда по-широк спектър от цветове. Резултатът е изключително наситени и реалистични цветове, които правят всяка сцена жива и запомняща се.

Телевизор TCL QLED 65C745, 65" (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 144 hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

4K разделителна способност: С разделителна способност 4K Ultra HD, TCL QLED 65C745 ви предоставя невероятна детайлност на картината. Всяка подробност се изобразява ясно и остро, като се създава реалистичност и прецизност в изображението. Без значение дали гледате филми, спортни събития или играете игри, този телевизор ще ви даде неповторимо визуално изживяване.

HDR и Dolby Vision: TCL 65C745 разполага с HDR (High Dynamic Range) и Dolby Vision поддръжка, което допринася за по-широк динамичен диапазон и по-реалистично изобразяване на сцените. С HDR и Dolby Vision технологиите, контрастът и яркостта се оптимизират, за да се постигне максимално качество на картината. Резултатът е по-дълбоки черни, по-ярки бели и живописни детайли в цялата сцена.

Смарт функции и удобство: TCL 65C745 е снабден с операционна система Android TV, която ви предоставя безброй възможности за развлечение. С достъп до множество приложения и стрийминг услуги, можете да се наслаждавате на своите любими филми, сериали и музикални плейлисти. Допълнително, телевизорът разполага с вграден Google Assistant и гласово управление, което ви позволява да контролирате функциите му с лекота.

Телевизор TCL QLED 65C745, 65" (164 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 144 hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайн и свързаност: TCL 65C745 се отличава и с елегантен дизайн, който ще придаде стил на вашия дом. Тънкият и изчистен панел се съчетава с тънката рамка, което създава безупречен визуален вид. Телевизорът разполага с разнообразие от входове и изходи, включително HDMI, USB, Ethernet и други, което го прави гъвкаво свързан с различни устройства.

Заключение: TCL QLED 65C745 е телевизор, който съчетава впечатляващо визуално изживяване, смарт функции и елегантен дизайн. Технологията на Quantum Dot и разделителната способност 4K Ultra HD предоставят невероятна яркост, цветове и детайли. С HDR и Dolby Vision поддръжка, сцените изглеждат по-реалистично и емоционално. С операционната система Android TV и гласовото управление, можете лесно да се наслаждавате на разнообразие от развлекателни съдържания. TCL QLED 65C745 е телевизор, който ще ви потопи в изключително визуално изживяване и ще задоволи всяко ваше изискване.

Leave A Reply