вторник, юни 18

TCL MiniLed 85C845 – Кинематографско Изживяване във Вашия Дом

TCL MiniLed 85C845 представлява връха на иновациите в областта на телевизионните технологии, съчетавайки в себе си голям екран от 85 инча, MiniLED подсветка, 4K Ultra HD резолюция и Smart Google TV. Този модел не е просто телевизор, а истинско кинематографско изживяване във вашия дом.

Големият Екран – Поглъщаща Визия

С огромния си екран от 85 инча, този телевизор ви позволява да се потопите в света на филмите и сериалите. Всяка сцена става още по-реалистична, като ви дава усещане за присъствие в центъра на действието.

Телевизор TCL MiniLed 85C845, 85" (214 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

MiniLED Подсветка – Прецизна Контролирана Яркост

TCL използва MiniLED технология, която предоставя перфектна яркост и контраст. С множество малки светодиоди, разположени зад екрана, MiniLED осигурява прецизна контролирана подсветка, която дава възможност за възпроизвеждане на дълбоки черни и ярки бели цветове.

4K Ultra HD Резолюция – Детайли, Които Оживяват

С 4K Ultra HD резолюция, този телевизор ви гарантира ненадминати детайли на картината. Всеки пиксел става жив и реалистичен, като ви осигурява изключително качество на визията.

Smart Google TV – Лесно и Интелигентно Управление

С вградения Smart Google TV, този телевизор ви предоставя достъп до безбройно количество забавления. С интелигентни препоръки и възможност за гласово управление, вие контролирате съдържанието по начин, който най-много ви удовлетворява.

Dolby Atmos – Пространствено Звуково Изживяване

С вградената Dolby Atmos технология, този телевизор предоставя 3D пространствено звуково изживяване. Звукът идва от всички посоки, като ви потапя в дълбините на аудио изживяването.

Стилен Дизайн – Съчетание на Красота и Технология

Дизайнът на TCL MiniLed 85C845 не е само функционален, но и естетично приятен. Тънък профил, елегантна подставка и минималистичен стил правят този телевизор централен елемент във вашия дом.

TCL MiniLed 85C845 е впечатляващ телевизор, който ви дава възможността да преживеете филмови блокбастъри и спортни събития по начин, който никога преди не сте виждали в домашни условия. С този модел, вие инвестирате в несравненото удоволствие от добре балансирана комбинация от технология и стил.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply