събота, април 13

Телевизор TCL MiniLed 75C935 – Вашият Вход в Бъдещето на Гледането на Телевизия

Със своя уникален дизайн, изумителна технология и широка гама от функции, телевизорът TCL MiniLed 75C935 представлява едно от най-новите и иновативни решения на пазара. Съчетавайки внушителни 75 инча с MiniLED технология и Google TV, този телевизор обещава вълнуващо и висококачествено телевизионно изживяване.

Дизайн – Съчетание на Изисканост и Модерност

С тънък профил и изчистени линии, дизайнът на TCL MiniLed 75C935 остава впечатляващ. Рамките са минимални, позволявайки ви да се потопите изцяло в визуалния свят на екрана. Металната стойка добавя изисканост и стабилност.

Телевизор TCL MiniLed 75C935, 75" (191 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас G

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

MiniLED Технология – Яркост и Детайли без Компромиси

MiniLED осветлението съчетава предимствата на LED и OLED технологиите. Това означава по-голяма контролируемост на осветлението, по-голяма яркост и невероятен контраст. Цветовете са наситени, а черното е истинско и дълбоко.

4K Ultra HD – Остър и Реалистичен Образ

Резолюцията от 4K Ultra HD ви осигурява изключително ясни и детайлни изображения. Всеки елемент на екрана е представен с изключителна реалистичност, като вие се потапяте във всяка сцена и детайл.

Smart Google TV – Най-Доброто от Двете Света

Google TV предоставя лесен и интуитивен начин за навигация във вашия телевизионен опит. С вградената поддръжка на Google Assistant, търсенето на съдържание и управлението на устройствата се извършва гласово.

Dolby Vision и Dolby Atmos – Кино Изживяване във Вашия Дом

С поддръжка на Dolby Vision за видео и Dolby Atmos за звук, този телевизор ви транспортира в свят на киното. Яркостта, цветовете и звукът се комбинират, за да създадат впечатляващо и увлекателно изживяване.

Гейминг Режим – За Всички Игрални Ентусиасти

Ако сте играч, TCL MiniLed 75C935 е създаден с вас предвид. С ниска латентност и поддръжка на HDMI 2.1, този телевизор предоставя оптимална гейминг среда.

Свързаност и Удобство – Множество Опции

От множество HDMI и USB портове до Bluetooth и Wi-Fi, този телевизор предлага разнообразни възможности за свързаност с други устройства. Всичко е направено за вашата удобство и разнообразие.

Заключение – Бъдещето на Телевизионното Изживяване

TCL MiniLed 75C935 е връхната точка в иновациите на телевизионния пазар. Съчетавайки върхови технологии с впечатляващ дизайн, този телевизор е инвестиция в бъдещето на вашето домашно развлечение. Получете удоволствие от вълнуващи филми, игри и спорт, като се наслаждавате на всеки момент в невероятен детайл и качество.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply