четвъртък, юни 13

Sony 55A90J – Изключителна качествена OLED телевизия за истински ентусиасти

Sony 55A90J е безспорно един от най-вълнуващите модели OLED телевизори на пазара в момента. Съчетавайки иновативни технологии и впечатляващ дизайн, този телевизор от серията A90J предлага непревъзходно качество на изображението и изключително потопящо визуално изживяване.

Снабден с екран от тип OLED, Sony 55A90J предлага безкрайна контрастност и живи, наситени цветове. Технологията OLED (Organic Light-Emitting Diode) осигурява истинско черно и изключителна яснота на детайлите, като всяка пикселна точка е способна да излъчва светлина самостоятелно. Резултатът е изображение със сърцедържащи цветове, богати нюанси и изумителна гама на яркостта.

Телевизор Sony 55A90J, 55" (138.8 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, OLED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Sony използва своята патентована технология Cognitive Processor XR в този модел, която се справя с обработката на изображението по по-интелигентен начин. Този процесор симулира работата на човешкия мозък и разбира как гледаме и възприемаме изображенията. Това дава възможност на телевизора да оптимизира яркостта, цветовете и контраста, осигурявайки изключително реалистично и естествено изживяване.

Sony 55A90J поддържа и висок динамичен обхват (HDR), включително форматите Dolby Vision и HDR10+. Това означава, че можете да се насладите на съдържание с удивително детайлен контраст и яркост, като сцените изглеждат живи и реалистични. Без значение дали гледате филми, сериали или игри, Sony 55A90J ви предлага най-високото качество на изображението, което може да се постигне.

Освен изумителната картина, Sony 55A90J също впечатлява и с качествения си звук. Системата Acoustic Surface Audio+ използва самият екран като вибриращ говорител, което създава по-широк и иммерсивен аудио ефект. Звукът се движи пряко от екрана, което допринася за по-реалистично преживяване на звуковите ефекти. С добавената поддръжка на Dolby Atmos, телевизорът ви осигурява тримерно аудио, което създава истински кинематографски звуков ефект във вашия дом.

Телевизор Sony 55A90J, 55" (138.8 см), Smart Google TV, 4K Ultra HD, OLED, Клас G

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайнът на Sony 55A90J е изчистен и елегантен. Тънката рамка около екрана допринася за по-широко визуално изживяване, а вградената стойка на телевизора го прави стабилен и лесен за поставяне на всякаква повърхност. Също така, телевизорът разполага с интелигентна система за управление на кабелите, която скрива кабелите зад телевизора и запазва уреденият вид на вашия пространство.

Sony 55A90J работи с операционната система Android TV, която ви дава достъп до безброй приложения, стрийминг услуги и интернет съдържание. С вградения Google Assistant и поддръжка на гласови команди, можете лесно да контролирате телевизора и да намерите съдържание само с вашите гласови инструкции.

Заключение:

Sony 55A90J е истинско шедьовър в света на OLED телевизорите. С впечатляващо качество на изображението, превъзходен звук и стилен дизайн, този модел предлага истински кинематографски опит в комфорта на вашия дом. Без значение дали гледате филми, играете игри или се наслаждавате на спортни събития, Sony 55A90J ще ви потопи в свят на реалистични цветове, детайли и звук. Ако сте ентусиаст на качеството и търсите най-доброто, този OLED телевизор е просто невероятен избор.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply