сряда, юли 24

Samsung OLED 65S90C: Изумителни цветове и безупречен контраст за невероятно гледане

Samsung OLED 65S90C е телевизор, който съчетава естетика, технология и изключително качество на изображението. Този модел OLED телевизор на Samsung предлага безупречен контраст, изумителни цветове и богати детайли, които ще ви потопят в реалистични и живописни изображения.

Телевизор Samsung OLED 65S90C, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, Class F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Основният атрибут на Samsung OLED 65S90C е неговият OLED дисплей. Тази технология използва органични светодиоди, които сами излъчват светлина и са способни да се изключват напълно, за да създадат истински черен цвят и безкрайно висок контраст. Резултатът е невероятно живи и детайлни изображения с плътни цветове, които изглеждат реални и реалистични.

Когато гледате филми, сериали или игри на Samsung OLED 65S90C, ще бъдете изумени от дълбочината на черното и яркостта на цветовете. Всеки пиксел на дисплея може да се управлява индивидуално, което осигурява перфектен контраст и изключителна прецизност на цветовете. Цветовете са наситени, богати и точни, което ви дава възможност да се насладите на всяка нюансирана детайл във визуалното изживяване.

Samsung OLED 65S90C разполага с мощна обработваща система, която подобрява качеството на сигнала и гарантира плавно движение без замърсявания или размазвания. Технологията Motion Rate и Auto Motion Plus работят в синхрон с OLED панела, за да осигурят ясни и чисти движения дори в бързи сцени или спортни събития.

Смарт функционалностите на Samsung OLED 65S90C са впечатляващи. Телевизорът е снабден с вградена Wi-Fi връзка, която ви позволява да се свържете с интернет и да се насладите на разнообразие от приложения, поточно видео и музикални услуги. Можете да използвате гласово управление или дори да свържете телевизора си с вашия смартфон и да споделяте съдържание между устройствата.

Телевизор Samsung OLED 65S90C, 65" (163 см), Smart, 4K Ultra HD, Class F

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Стилът на Samsung OLED QE65S90CATXXH също е впечатляващ. Той е снабден с тънка и елегантна рамка, която му придава модерен и изискан вид. Телевизорът може да се използва като художествена платна, когато е в режим на готовност, благодарение на режима Ambient Mode. Той може да показва изображения, часовник или дори да се слива с интериора на стаята ви.

За свързаността, Samsung OLED QE65S90CATXXH разполага с набор от входове и изходи, включително HDMI, USB, Ethernet и др., които ви позволяват да свързвате различни устройства и да ги използвате с телевизора.

В заключение, Samsung OLED 65S90C е впечатляващ OLED телевизор, който предлага изумителни цветове, безупречен контраст и високо качество на изображението. Със своя модерен дизайн и смарт функционалности, този телевизор е подходящ за всеки дом, който цени високата качествена развлекателна система.

Leave A Reply