вторник, юни 18

Rowenta RR7877WH: Вашият Нов Помощник за Почистване

Rowenta RR7877WH преставлява иновативна стъпка в бъдещето на домашното почистване. Този смарт роботичен прахосмукачка е разработен да ви предостави невероятно удобство и ефективност при почистването на вашия дом. С интелигентни функции и мощен мотор, той предлага цялостно решение за поддържане на чистотата във вашия дом.

Прахосмукачка робот Rowenta RR7877WH , С контейнер

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Една от ключовите характеристики на Rowenta RR7877WH е неговата способност да се справя с разнообразни типове подови настилки. Този робот е проектиран да се движи лесно и да почиства всякакви повърхности – твърди подове, килими, ламинат, и дори теракот. Без значение какви са вашите подове, RR7877WH ще ги почисти внимателно и ефективно.

Работното време на този робот е внушително. С неговата мощна батерия, Rowenta RR7877WH може да работи до 150 минути с едно зареждане. Това означава, че е в състояние да покрие голяма площ, преди да се нуждае от зареждане. След това, той се връща към зарядната си станция автоматично. Този процес на зареждане е изключително удобен и ви позволява да забравите за ръчното почистване.

RR7877WH разполага с различни сензори и технологии за навигация. Този интелигентен робот се придвижва по стаята, като избягва препятствия и спазва предварително зададен маршрут. Използва анти-прегъващ се фронтален бампер, за да избегне сблъсъци с мебели и стени.

Една от най-впечатляващите функции на Rowenta RR7877WH е възможността му за работа чрез Wi-Fi връзка и мобилно приложение. Това ви позволява да управлявате робота дори когато не сте у дома. Можете да го насочите към конкретни зони, да планирате режими на почистване, и дори да го активирате по време на отсъствията си.

Почистването с RR7877WH не оставя следи – този робот е оборудван с HEPA филтър, който задържа микрочастиците и алергените, предотвратявайки тяхното връщане във въздуха. Това го прави отличен избор за семейства с алергични членове.

Rowenta RR7877WH предлага несравнимо удобство и ефективност при домашното почистване. Този интелигентен робот ви освобождава от нуждата от ръчно почистване и ви позволява да се наслаждавате на чист и здравословен дом.

Leave A Reply