неделя, май 26

Philips HD9867/90 AirFryer – Най-Голямата Възможност за Здравословно Готвене

Philips HD9867/90 AirFryer е уред за здравословно готвене с XXL вместимост, който ви позволява да приготвяте големи порции храна с по-малко масло и мазнини. Снабден с иновативна технология, този AirFryer предоставя възможността да създадете хрупкава външност и сочен вкус на вашите ястия, без излишните мазнини, свързани с традиционното пържене.

Уред за здравословно готвене Philips HD9867/90 AirFryer

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Една от ключовите характеристики на HD9867/90 AirFryer е неговата огромна XXL вместимост, която позволява да приготвите цяло пиле или до 1,4 кг картофки за пържене. Това го прави идеален избор за големите семейства или специални поводи, когато искате да приготвите обилно количество храна.

Уредът разполага със специална технология на горещ въздух и грил, която предлага пържене без добавяне на масло или минимално количество. Тази технология е известна със своята способност да запазва влагата и аромата на храната. Резултатът е хрупкава и златиста външност и невероятно сочен вкус на ястията ви.

С Philips HD9867/90 AirFryer можете да пекете, пържите, готвите на грил, и дори да сушите храната. Този уред предлага над 200 готварски програми и възможност за персонализирани настройки, което ви дава свободата да приготвяте разнообразни ястия – от пържени картофи и хрупкави пилешки крилца до печени зеленчуци и риба.

Технологията “Twin TurboStar” на Philips спомага за премахване на излишната мазнина от храната, като я издухва през уреда. Това ви гарантира, че храната е нежна и вкусна, а вие се наслаждавате на здравословен обяд или вечеря, без компромис с вкуса. Технологията е проектирана така, че да осигури ефективно използване на мазнините, което е от съществено значение за вашето здраве.

Уредът разполага с интуитивен дигитален дисплей, който ви позволява да контролирате температурата и времето на готвене с лекота. Освен това, този AirFryer е лесен за почистване, тъй като повечето му части могат да бъдат измити в съдомиялната машина.

Philips HD9867/90 AirFryer е незаменим помощник за здравословно готвене в домакинството ви. Този уред ви предоставя възможността да създадете разнообразни и вкусни ястия, като едновременно поддържа вашето желание за здравословен начин на хранене.

Leave A Reply