петък, юни 14

Philips Ambilight LED 50PUS8118 – Вашият Път към Изключителността на Телевизионния Опит

Philips Ambilight LED 50PUS8118 представлява съвременен телевизор, съчетаващ иновативен дизайн, върховна технология и впечатляваща функционалност, за да предложи един отличен телевизионен опит.

Визия и Ambilight Технология

С тънък и стилен дизайн, този телевизор с размер на екрана от 50 инча представлява не само източник на развлечения, но и красив елемент във вашия дом. Нощта пред телевизора става по-вълнуваща с Ambilight технологията, която създава впечатляваща светлинна атмосфера, подсветявайки стената зад телевизора в съответствие с цветовете на излъчвания материал.

Телевизор Philips Ambilight LED 50PUS8118, 50" (126 см), Smart TV, 4K Ultra HD, Клас F

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

4K Ultra HD Резолюция – Яснота и Детайли

Разполагайки с 4K Ultra HD резолюция, Philips Ambilight LED 50PUS8118 ви осигурява невероятна яснота и детайли. Всеки един екранен пиксел се изобразява с изключителна реалистичност, предоставяйки ви кристално чиста картина и наситени цветове.

Smart TV с Ambilight и Google TV

Този модел е оборудван с функции Smart TV, включително Ambilight и Google TV. С Ambilight, гледането на филми и сериали става по-вълнуващо, като вас окръжава светлинен спектакъл, съответстващ на събитията на екрана. Google TV ви предоставя бърз и лесен достъп до вашия любим контент и приложения, като ви позволява да контролирате телевизора си с глас.

Dolby Vision и Dolby Atmos – Звук и Картина на Върха

Philips Ambilight 50PUS8118/12 впечатлява не само с качествена картина, но и с вълнуващ звук. С Dolby Vision и Dolby Atmos, този телевизор доставя кристално ясна картина и мощен, пространствен звук, който ви потапя в действието на екрана.

Клас F на Енергийна Ефективност – Осигуряване на Устойчивост

Philips Ambilight LED 50PUS8118 се отличава с клас F на енергийната ефективност. Това не само води до спестяване на енергия, но и подчертава ангажимента на марката към устойчивост и отговорно потребление.

Заключение

Съчетавайки елегантен дизайн, Ambilight технология и технологични иновации, Philips Ambilight LED 50PUS8118 е връх във визуалните и звукови възможности на модерните телевизори. Открийте света на развлечението с този изтънчен и функционален телевизор, който обещава несравними моменти от всяко гледане.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply