неделя, май 26

Philips 50PUS8007/12 – Опитайте Мъдростта на 4K UHD-разделителната способност и Android TV

Philips 50PUS8007/12 е интелигентен и стилен телевизор, който ви предоставя богатство от забавления и възможности за свързване. С изключително висока разделителна способност от 3840 x 2160 пиксела (или по-известна като 4K UHD), този телевизор ще ви потопи в светлината, цветовете и детайлите на всяко изображение.

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С големия си екран от 127 см (50 инча), този Philips телевизор осигурява истински кинематографски опит. Вашият обичай за гледане на филми и сериали, спортни събития и игри на видеоконзола ще бъде подобрен от впечатляващата детайлност и яркост.

Телевизорът Philips 50PUS8007/12 работи с Android TV, което означава, че имате достъп до множество приложения и съдържание, включително YouTube, Netflix, Prime Video и много други. С Google Assistant и възможност за гласово управление, намирането на съдържание и контролът на телевизора стават още по-лесни.

Philips съчетава ярки и натурални цветове с технологията Ambilight. Тази интелигентна осветителна система проектира светлинни наслоявания на стената зад телевизора, съответстващи на изображението, което гледате. Това създава по-широка и по-впечатляваща атмосфера.

В съчетание със своите HDMI и USB портове, този телевизор предоставя изобилие от възможности за свързване. Можете лесно да свържете игрова конзола, Blu-ray плейър, звукова система и други устройства.

С дизайн, който е и модерен, и функционален, Philips 50PUS8007/12 се вписва идеално във вашата дневна или спалня. Тънкият корпус и стойката придават на телевизора изключителен външен вид, който ще привлече всички погледи.

Обогатете своя дом с красивата и интелигентна технология на Philips 50PUS8007/12. Насладете се на най-добрите филми, игри и съдържание, предоставени от 4K UHD разделителната способност и Android TV в удобството на вашия дом.

Leave A Reply