неделя, май 26

Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35 ZTL-W: Климатикът, който Ви обгръща с Комфорт

Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35 ZTL-W е настояща звезда в света на климатиците, съчетавайки в себе си мощност и ефективност, идващи от инверторната технология. Този модел с 12 000 BTU охлаждане/отопление и енергиен клас A++ предлага пълен комфорт през цялата година.

Климатик Mitsubishi Heavy SRK / SRC 35 ZTL-W , 12000 охл/отопление BTU, A++ , Инверторни системи

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторна Технология: Захранван от иновативна инверторна технология, Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35 ZTL-W автоматично регулира скоростта на компресора, подпазвайки температурния комфорт и намалявайки енергийните разходи.

Ефективност и Мощност: Този климатик съчетава ефективно охлаждане през горещите месеци с бързо и уютно отопление по време на зимата. Способността му да обслужва средни до големи помещения го прави перфектен избор за вашия дом или офис.

Тих Режим на Работа: Mitsubishi SRK/SRC 35 ZTL-W работи тихо и е дизайниран с внимание към детайлите. Звукът на вътрешното тяло на климатика е почти незабележим, осигурявайки спокойна обстановка за почивка и работа.

Екологично Ориентиран: С клас A++, този климатик не само спестява енергия, но и подпомага опазването на околната среда.

Дистанционно Управление: С дистанционното управление на Mitsubishi SRK/SRC 35 ZTL-W може лесно да регулирате настройките и температурата в помещението, без да се налага да ставате от мястото си.

Стилен Дизайн: С модерния и компактен дизайн, този климатик ще пасне идеално към вашия интериор, допринасяйки за визуалния комфорт.

Заключение: Mitsubishi Heavy SRK/SRC 35 ZTL-W е климатик, който предлага оптимален комфорт и издръжливост. Независимо от сезона, той осигурява нужната температура в помещението, при това с ниски разходи на електроенергия и минимален шум. Този инверторен климатик притежава всичко необходимо, за да направи вашия дом по-приятно място за живеене. Mitsubishi SRK/SRC 35 ZTL-W е климатикът, който Ви обгръща с комфорт и уют през цялата година.

Leave A Reply