сряда, април 24

LG OLED 77B33LA – Вълнуващ Живот с Киновизия във Вашия Дом

LG OLED 77B33LA не е просто телевизор, това е прозорец към новата ера на домашните развлечения. С 77-инчовия (195 см) изогнат OLED екран, 4K Ultra HD резолюция, и технологии за интелигентност, този телевизор е обещание за живот в цветове и контрасти, които превръщат всяка гледана програма в истинско изживяване.

Изкусителен OLED Екран с 4K Ultra HD Резолюция

С OLED технологията всеки пиксел е светлоемисиращ, което означава, че черните цветове са истинско черно, а контрастът е безкрайност. Резолюцията от 4K Ultra HD добавя богатство на детайлите, предоставяйки ви изключително реалистични изображения.

Телевизор LG OLED 77B33LA, 77" (195 см), Smart, 4K Ultra HD, 100 Hz, Клас F (Модел 2023)

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

HDR Pro и Dolby Vision – За Богати Цветове и Детайли

HDR Pro и Dolby Vision технологиите работят съвместно, за да подобрят динамичния обхват и цветовете на изображението. Очаквайте ярки светлини, наситени цветове и детайли, които ви пренасят в средата на действието.

Smart TV с WebOS и Magic Remote

WebOS операционната система предоставя бърз и лесен достъп до вашия любим контент, приложения и стрийминг услуги. Magic Remote улеснява навигацията и предлага удоволствие от управление.

Съраунд Звук с Dolby Atmos и AI Sound

Dolby Atmos технологията създава тримерно аудио пространство, обгръщайки зрителя с изпълнителен и чист звук. AI Sound автоматично настройва звука в зависимост от сцената, предоставяйки ви персонализирано и качествено аудио изживяване.

100 Hz Рефреш Рейт и Безсрочен Контраст

С 100 Hz рефреш рейт, този телевизор предлага плавно движение на картината, което е от изключително значение при бързи действия, спорт и игри. Безсрочният контраст на OLED технологията осигурява истинско черно и богати цветове във всяка сцена.

Енергийна Ефективност – Клас F

Въпреки своите впечатляващи характеристики, този телевизор се отличава с енергийна ефективност, сертифицирана с клас F. Това означава, че получавате висококачествен изглед с минимален енергиен разход.

Тънък Дизайн и Floating Stand

Елегантният и тънък дизайн се допълва от стойката, която изглежда като плаваща, давайки ви усещане за лекота и стил.

Гейминг Режим и Оптимизирано За Игри

За геймърите, този телевизор предлага гейминг режим, който оптимизира изживяването при игра, като осигурява по-малък входен лаг и по-бърза реакция.

Заключение

LG OLED 77B33LA е не просто телевизор; това е портал към невероятни светове от цветове и звуци. Опитайте вълнуващите моменти от филми, сериали и игри, като се потопите в изцяло ново измерение на развлеченията с този изключителен OLED телевизор. Нека LG OLED 77B33LA бъде вашият билет към киновизията във вашия дом.

ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК

Leave A Reply