сряда, април 24

Прецизна Охлада със Стил – Heinner HSBS-520NFXWDF+

Heinner HSBS-520NFXWDF+ представлява съвременен Side by Side хладилник, комбиниращ висока функционалност и стилен дизайн. С капацитет от 519 литра, функция Full No Frost и интелигентни характеристики, този хладилник предлага не само обемно пространство, но и елегантност във всяка кухня.

Хладилник Side by side Heinner HSBS-520NFXWDF+, 519 л, Клас F, Full No Frost, Дозатор за вода, Сензорен екран, Функция AI, H 178.6 см, Инокс

КУПИ

Дизайн и Размери:

С иноксовия си екстериор, Heinner HSBS-520NFXWDF+ придава модерен и стилен вид в помещението. Сензорният екран на вратата добавя удобство и иновативен шик към облика на уреда. С размери, височина 178.6 см, този Side by Side модел е практичен и се адаптира към различни кухненски пространства.

Капацитет и Организация:

С общ капацитет от 519 литра, хладилникът предоставя достатъчно пространство за съхранение на хранителни продукти за цялото семейство. Разделението на вътрешните отделения и рафтовете е интелигентно проектирано, позволявайки лесно организиране и намиране на продуктите.

Full No Frost Технология:

Технологията Full No Frost осигурява равномерно разпределение на студа във всички части на уреда, предотвратявайки образуването на индивидуални ледени кристали. Този процес не само поддържа стабилна температура, но и енергийна ефективност, като се предотвратява излишно консумиране на електроенергия.

Дозатор за Вода и Лед:

Интегрираният дозатор за вода и лед е удобна функция, предоставяща освежаващи напитки на леко допирване. Тази опция допринася за удобството на всеки домакин, който цени лесния достъп до хладка вода и лед през цялата година.

Сензорен Екран и Функция AI:

Сензорният екран на вратата предоставя лесен и интуитивен достъп до настройките на хладилника. Функцията на изкуствен интелект (AI) анализира поведението на потребителя и оптимизира работата на уреда, поддържайки оптимални условия за съхранение на хранителните продукти.

Енергийна Ефективност и Класификация:

С клас F за енергийна ефективност, Heinner HSBS-520NFXWDF+ е осъзнат избор за тези, които търсят съчетание от високо качество и отговорно потребление на енергия.

Тиха Работа и Дълговечност:

Тихата работа на хладилника не нарушава спокойствието в дома, като осигурява комфорт дори при най-чувствителните приложения. Иноксовата обвивка не само придава стилен вид, но и осигурява устойчивост на външни въздействия и дълготрайност на материала.

Заключение:

Heinner HSBS-520NFXWDF+ съчетава в себе си стил и функционалност, предлагайки модерност и удобство във всяка кухня. Със своите иновативни характеристики, този Side by Side хладилник отговаря на нуждите на съвременния потребител, търсещ не само простор, но и високи стандарти на хладене и управление.

КУПИ

Leave A Reply