четвъртък, юли 25

Сушилня Gorenje DNE82/GN – Изберете Умно, Сушете Бързо

Сушилнята Gorenje DNE82/GN е перфектното решение за всички, които търсят уред, който да суши дрехите им бързо, ефективно и с минимален разход на енергия. С елегантен бял дизайн и голям капацитет от 8 кг, този модел е икономичен и практичен избор.

Сушилня Gorenje DNE82/GN

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Сушилнята DNE82/GN се отличава с висока енергийна ефективност, като носи клас A++. Това означава, че можете да сушите вашите дрехи с по-малко разходи на енергия, като същевременно намалявате околните въглеродни емисии.

С помощта на разнообразните програми, предлагани от тази сушилня, можете да изберете подходящия режим за всякакви видове дрехи – от деликатните тъкани до тежките пухени одеяла. С опциите за времево и сензорно сушене, уредът осигурява персонализиран контрол върху процеса на сушене.

Вграденият сензор за влажност ви позволява да настроите желаната степен на сухота на дрехите ви. Този интелигентен механизъм спира сушилнята, когато дрехите са изцяло сухи, предотвратявайки така излишно консумиране на енергия.

Сушилнята DNE82/GN разполага и с опция за отложен старт, което ви дава възможност да настроите периода, през който искате уредът да работи. Така можете да сушите дрехите си, когато това е удобно за вас и в най-евтините периоди на деня.

Със своята голяма капацитет и ефективни функции, сушилнята Gorenje DNE82/GN прави сушенето на дрехи удоволствие. Тя е икономична, екологична и идеална за домакинства, които ценят качеството и комфорта.

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply