понеделник, юни 24

Новата Fram FWM-V714T2BKD+++ – Вашият Надежден Помощник в Прането

Представяме ви пералнята Fram FWM-V714T2BKD+++, съчетаваща стил, високи стандарти на пране и екологични функции в едно устройство. Тази пералня ще преобрази начина ви на пране, предлагайки ефективност, надеждност и опазване на околната среда. Нека разгледаме защо тя е страхотен избор за вашия дом.

Пералня Fram FWM-V714T2BKD+++, 7 кг, 1400 об/мин, Клас D, Цифров дисплей, Allergy safe, Отложен старт, Анти-сифон, Eco-Logic, Черен

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Висок Капацитет и Обороти: С капацитет от 7 кг и максимални обороти от 1400 на минута, тази пералня справя с всякакви пране, включително и големи бельо. Високите обороти осигуряват по-бързо изсушаване и по-ниска консумация на електроенергия.

Клас D за Енергийна Ефективност: Пералнята е с енергиен клас D, предоставяйки оптимално съчетание между производителност и икономия на енергия. Този клас осигурява, че не изразходвате излишно много електроенергия по време на прането.

Цифров Дисплей и Интелигентни Опции: Пералнята разполага с цифров дисплей, който ви позволява лесно да настроите всички параметри. Функцията за отложен старт ви позволява да програмирате пералнята да работи, когато ви удобства.

Allergy Safe Технология: За тези с чувствителна кожа или алергии, този модел е идеален. Allergy Safe технологията изплаква внимателно прането, за да се осигури, че всички вредни алергени са премахнати.

Анти-Сифон и Eco-Logic: Функцията за предотвратяване на сифонирането и Eco-Logic режимът напомнят за ангажимента на марката към околната среда. Това устройство се грижи за вашия дом и за нашата планета.

Стилен Дизайн в Черно: Черният цвят придава на тази пералня луксозен и модерен вид, който се вписва перфектно във всяко пространство.

Заключение: Пералнята Fram FWM-V714T2BKD+++ предлага съчетание от ефективност, стил и грижа за околната среда. Тя е идеален избор за домакинствата, които ценят производителността и желаят да намалят натоварването на електроенергията и водата. С този модел може да бъдете сигурни, че всички дрехи ще бъдат перфектно изпране и готови за носене в най-кратки срокове.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply