четвъртък, май 23

Electrolux PerfectCare 900 EW9H188SC – Перфектната Сушилня за Вашия Дом

Сушилнята Electrolux PerfectCare 900 EW9H188SC представлява иновативен и многофункционален домакински уред, който ще ви помогне да сушите вашите дрехи бързо, ефективно и с минимални разходи. Този модел съчетава най-новите технологии и интелигентен дизайн, за да отговори на всички вашите сушилни нужди.

Сушилня Electrolux PerfectCare 900 EW9H188SC, Термопомпа, 8 кг, Клас A+++, Инверторен мотор, 3D Sense, LED вътрешно осветление, LCD сензорен екран, Бяла

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Ефективност и Капацитет: С капацитет от 8 кг, сушилнята Electrolux PerfectCare 900 EW9H188SC е перфектната опция за средно големи семейства. Тя ви позволява да сушите голямо количество дрехи в един цикъл, спестявайки ви време и усилия.

Термопомпа и Инверторен Мотор: Термопомпата и инверторният мотор на тази сушилня работят заедно, за да осигурят икономично и тихо сушене. Термопомпата помага за рециклиране на топлината, намалявайки енергийните разходи, а инверторният мотор гарантира ниско ниво на шум.

3D Sense Технология: Electrolux EW9H188SC разполага със система за 3D сушене, която използва датчици за следене на влажността и температурата на дрехите. Това позволява на сушилнята да приспособи цикъла на сушене според нуждите на всяка партида дрехи, осигурявайки равномерно и оптимално сушене.

LCD Сензорен Екран: Сушилнята разполага с LCD сензорен екран, който прави управлението лесно и интуитивно. Тук можете да изберете различни програми и опции, както и да следите напредъка на текущия цикъл.

LED Вътрешно Осветление: Една от уникалните характеристики на тази сушилня е LED вътрешното осветление, което ви позволява да видите ясно вътре в барабана дори при слаба осветеност. Това улеснява зареждането и изваждането на дрехите.

Компактен и Стилен Дизайн: Сушилнята Electrolux PerfectCare 900 EW9H188SC има съвременен и стилен дизайн, който ще пасне перфектно във вашия дом. Тя е компактна и лесна за инсталиране.

Заключение: С Electrolux PerfectCare 900 EW9H188SC ще се наслаждавате на перфектно сушени дрехи без усилия. Тази сушилня съчетава висока ефективност, интелигентни функции и стилен дизайн, правейки я идеалното допълнение към вашия дом. Тя е иновацията, която ще ви помогне да спестите време и енергия при грижата за вашите дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply