вторник, юни 18

Electrolux ESA12110SW: Интелигентна Съдомиялна с Лек и Въздушен Завършек

Electrolux ESA12110SW представлява удобство и ефективност с интелигентни технологии и компактен дизайн. Този модел, въпреки своята компактност с 9 комплекта капацитет, предлага качествено измиване и грижа за вашата посуда.

Съдомиялна Electrolux ESA12110SW, 9 комплекта, 5 програми, Инверторен мотор, LED дисплей, AirDry, Клас F, Бял

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Инверторен Мотор и Икономичност: Основното предимство на ESA12110SW е неговият инверторен мотор, който не само намалява нивото на шум, но и гарантира икономично измиване. С клас F за енергийна ефективност и интелигентни програми, тази съдомиялна машина е приятен избор за вашата кухня.

AirDry Технология: Един от ключовите аспекти на ESA12110SW е AirDry технологията. След завършване на програмата, вратата се отваря автоматично, позволявайки въздухът да проникне и посудата да се изсуши естествено. Това освен, че спомага за икономия на енергия, гарантира, че всяка част от посудата е напълно суха.

Компактен и Удобен Дизайн: ESA12110SW предлага компактен и стилен дизайн, който се вписва перфектно в по-малките кухни. LED дисплеят прави навигацията лесна и интуитивна. И със своя бял цвят, тя допълва всяка кухня с елегантност.

Пет Програми за Разнообразие: Независимо дали измивате посудата след обяд, вечеря или специално събитие, ESA12110SW има 5 програми, които да отговорят на вашите нужди. От ежедневния цикъл до интензивния цикъл, тази съдомиялна машина се справя лесно с замърсяванията.

Заключение: Electrolux ESA12110SW предоставя надеждност и ефективност в компактен пакет. С инверторния си мотор, AirDry технология и разнообразието от програми, тя представлява удобен и икономичен начин за поддържане на чистотата на вашата посуда. Ако търсите съдомиялна машина с малък профил и интелигентни функции, ESA12110SW е отличен избор за вас.

 ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply