събота, април 13

Beko B5WFU79418WB – Умна пералня за перфектни резултати

Beko B5WFU79418WB е пералня, която се отличава с интелигентни функции и енергоефективност, осигурявайки перфектни резултати при пране. Със своите напреднали технологии и впечатляващи възможности, тази пералня е създадена, за да отговори на нуждите на съвременните домакинства.

Ефективен капацитет и впечатляващи обороти: Beko B5WFU79418WB разполага с капацитет от 9 кг, което ви позволява да перете големи количества дрехи за едно зареждане. Това ви осигурява по-голямо удобство и икономия на време, като в същото време поддържа високо качество на прането. Със своите 1400 оборота в минута, пералнята осигурява бързо и ефективно отстраняване на влагата от дрехите, съкращавайки времето за сушене и предлагайки ви перфектно сухи и свежи дрехи.

Пералня Beko B5WFU79418WB, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, SteamCure, Recycled Tub, Мотор ProSmart Inverter, Homewhiz чрез Bluetooth, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Иновативни функции за перфектна грижа: Beko B5WFU79418WB разполага със SteamCure технология, която използва пара за дезинфекция и освежаване на дрехите. Това е идеалното решение за премахване на бактерии и неприятни миризми, особено при по-чувствителни тъкани или при дрехи, които изискват по-специално внимание. С тази функция можете да се уверите, че дрехите ви са перфектно чисти и свежи след всяко пране.

Интелигентни функции за удобство и контрол: Beko B5WFU79418WB е снабдена с технологични нововъведения, които улесняват вашия живот. Чрез приложението Homewhiz и възможността за Bluetooth свързване, можете да контролирате пералнята от вашия смартфон. Това ви дава възможност да стартирате или спирате цикъла на пране, да променяте настройките и да получавате известия за завършване на прането, дори когато не сте в близост до пералнята.

Пералня Beko B5WFU79418WB, 9 кг, 1400 об/мин, Клас A, SteamCure, Recycled Tub, Мотор ProSmart Inverter, Homewhiz чрез Bluetooth, AddXtra, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Енергоспестяващ и екологично осъзнат дизайн: Beko B5WFU79418WB е класифицирана с енергиен клас A, което я прави икономична и спестяваща на електроенергия. Това не само намалява вашите разходи за електричество, но също така помага за опазване на околната среда чрез намаляване на въглеродния отпечатък. Допълнително, Recycled Tub системата гарантира, че ваната на пералнята е направена от рециклирани материали, спомагайки за намаляване на отпадъците и опазване на природните ресурси.

В заключение, Beko B5WFU79418WB е пералня, която се отличава с впечатляваща ефективност, интелигентни функции и стилен дизайн. Нейните технологии и възможности ще ви помогнат да постигнете перфектно чисти, свежи и дезинфектирани дрехи, докато вие се наслаждавате на удобството и контрола върху процеса на пране.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply