сряда, юли 24

Zanussi ZOB442XU – електрическа фурна с 57 литра капацитет

Zanussi ZOB442XU е прекрасна електрическа фурна с капацитет от 57 литра и енергиен клас А.

Външният вид на Zanussi ZOB442XU е изключително семпъл и допре познат. Иноксовият цвят, където са разположени контролерите, се преплита с елегантна черна врата, с голям прозорец. Материалът, от който е изработена фурната е изграден от покритие против пръстови отпечатъци. Изключително удобно и спестяващо досадното чистене на повърхността, след всяка употреба.

Zanussi ZOB442XU

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Капацитетът на Zanussi ZOB442XU е 57 литра, като максималната температура за загряване е 250 градуса. Пространството в нея е разпределено изключително удобно. С метални решетки може да нагласяте височината на ястието си. За по-големите ентусиасти, има възможност за приготвяне на две ястия едновременно.

Стъклото на вратата е специално закалено. По този начин то запазва топлината вътре, а отвън остава хладно на допир. То е изградено от специални панели, които се свалят изключително лесно, позволявайки по-достъпно и качествено почистване.

Фурната разполага с 5 броя програми за приготвяне на ястията. Затоплянето е горно и долно, което позволява приготвяне и на чудесни тестени изделия. За дълбоко замразените храни като риба, месо и други е предвидена възможността за размразяване. За разлика от конкурентите си, тук размразяването става изключително бързо, а храната годна за приготвяне.

Към комплектът получавате и емайлирана черна тава с незалепващо покритие и хромирана решетка. Върху нея чрез функцията грил, може да приготвяте чудесни месни деликатеси. А по-опитните могат да приготвят и прекрасен пухкав хляб.

Zanussi ZOB442XU

Всичко това е скрито под една наистина енергоефективна шапка. Zanussi ZOB442XU разполага с енергийна ефективност от Клас А и мощност от 1875 W.

Фурната е подходяща за вграждане, а размерите й пасват на всяка кухня. Височината е 59 см, ширина – 59.4 см, дълбочина 56 см, а теглото е едва 27.1 кг. 

Това е една прекрасна готварска печка. Управлението е изключително лесно, а чрез дисплея може да следите зададените от Вас функции. Zanussi ZOB442XU ще приготви гарантирано добре изпечени и изглеждащи ястия за Вас и цялото Ви семейство.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply