сряда, февруари 21

ХЛАДИЛНИК ZANUSSI ZNLN34FW2 ЦЕНА, ТЕХНИЧЕСКИ СПЕЦИФИКАЦИИ

Хладилник с фризер Zanussi ZNLN34FW2, 329 л, Клас F, H 185 см, Бял

 

Zanussi ZNLN34FW2 РЕВЮ :

Хладилник от среден клас като Zanussi ZNLN34FW2 е перфектен избор, ако искате по-компактен хладилник, оборудван с най-новите технологии на много добра цена. Дизайнът на това устройство е много атрактивен, който се откроява с белия цвят, който ви дава усещането за новост и елегантност, което се вписва перфектно във всеки ъгъл на вашия дом. За максимална функционалност уредът е проектиран да поставя хладилника отгоре, а фризера – отдолу. През повечето време хладилникът е с най-голям достъп, така че позиционирането му в удобна зона беше правилното решение. Двете врати, които правят директен достъп до интериора, се възползват от дръжките, интегрирани във вратите, за да осигурят устойчивост във времето, когато отворите вратите на хладилника. Вратата на хладилника е снабдена и с LED дисплей, който конкретно показва температурата, достигната вътре. Също така оттук можете да регулирате вътрешния термичен режим, по-топъл или по-студен в зависимост от сезона.

ZANUSSI ZNLN34FW2

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Този модел има технология за автоматично размразяване на хладилника и ръчно на фризера. Zanussi с автоматичен хладилник за размразяване е изграден така, че водата, получена от размразяването, да се събира на специално място отдолу, откъдето се оттича от хладилника, в тава над компресора. Оттук водата се изпарява, подпомогната от топлината, отделяна от компресора по време на работа. Не би трябвало да имате големи проблеми от тази гледна точка, защото размразяването ще е необходимо на дълги интервали, защото вашата собствена система с ниска слана позволява образуването на незначителни натрупвания от лед вътре. По този начин ефективността на охлаждане се поддържа при нормални параметри за дълъг период от време и необходимостта от размразяване на хладилника е ограничена до 1-2 пъти годишно.

Хладилникът-фризер Zanussi ZNLN34FW2 има общ нетен обем от 329 литра, от които само 220 литра са на разположение за хладилника. Автоматичната охладителна система позволява на уреда да размразява охлаждащата система самостоятелно, без да включва човешкия фактор. Сензорът, разположен вътре в хладилника, позволява да се поддържа правилната температура и ограничава образуването на лед по вътрешните стени. Рафтовете за съхранение на храна са 2 на брой от топлоустойчиво стъкло, което се почиства лесно и има много добра устойчивост на големи тежести. Можете да поставите тежки кутии, до 25 кг, на всеки рафт. Голямо предимство на този модел е, че положението на рафтовете 1 от 2 може да се регулира при необходимост на стъпки до няколко сантиметра. Това е полезно, защото често се случва това разстояние да е с няколко милиметра по-ниско от стандартната височина на търговските съдове или буркани.

В долната част на хладилника Zanussi се намира отделението с температура 5 ° C за съхранение на зеленчуци и плодове, които ги поддържат свежи дълго време и с непроменени аромати, както в деня, в който са откъснати. Реверсивната врата на хладилника с вграден хоризонтален отвор отдясно е снабдена с 2 фиксирани опори за отделение според предпочитанията на всеки човек.

Устройството има Eco Bulb осветление, което предлага по-силна светлина, с по-малко топлина и 7 пъти по-нисък разход на енергия. За да регулира температурата, Zanussi има ръчно регулируем термостат вътре в хладилника. Местата на вратата са определени така, че да осигуряват достатъчно място за храна с различни размери, включително яйца, бутилки, малки или големи буркани. Изработени са от прозрачна пластмаса и могат да се отварят за почистване отвън.

Зона за замразяване предлага 3 рафта като пластмасови кутии, където могат да се съхраняват различни храни за съхранение на студено. Фризерното отделение предлага различни опции за замразяване. Достъпът до храна е много лесен чрез отваряне на обръщаща се врата с хоризонтална дръжка, отваряща се вдясно. Подвижното чекмедже увеличава замръзващото място на храната, ако е необходимо.

Освен това във фризера има кутии за кубчета лед. Силата на замразяване на уреда е 5 кг месо или други продукти за 24 часа. Този комбиниран хладилник е снабден с антибактериално уплътнение, което има ролята да предотвратява образуването на мухъл и проникването на бактерии вътре, поддържайки свежестта на храната за по-дълъг период.

ZANUSSI ZNLN34FW2 е проектиран да работи нормално и без да губи енергия в горещия сезон в пространство с околна температура с климатичен клас: SN – N – ST е проектиран да работи икономично в температурния диапазон без претоварване от +10 ° C през зимата до + 38 ° C през лятото. Това е много важен аспект при закупуването на такъв уред и особено при избора на местоположението му в дома, за предпочитане е да се избягват топли помещения, като кухнята. В случай на прекъсване на електрозахранването, вътрешността се размразява напълно за около 28 часа.

ZANUSSI ZNLN34FW2

Енергийната ефективност, предлагана от хладилника Zanussi, е много добра, има клас F, с номинален разход 700 W / 24h. Годишното потребление на енергия е 254 kWh / годишно. Това се дължи и на универсалния компресор, който прави всичко възможно да поддържа ниската консумирана енергия. Този модел е оборудван с високоефективна амортисьорна система и е много тих, с много ниско ниво на шум от 40 dB. Устройството има следните размери: (В х Ш х В) см) 185 х 59,5 х 64,7 и тегло 64,1 кг.

Заключение :

Това е идеалният избор, ако искате високопроизводителен хладилник, който може да се справи с всяка ситуация и изисквания на много добра цена: Проверете ценовите оферти

Получавате 2-годишна гаранция и транспортът се извършва бързо до дома ви, ако го поръчате от тук

Освен това, ако имате късмет, в наши дни можете да го купите с отстъпка, със значителна отстъпка: Проверете намалената цена

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply