вторник, юни 18

Стилна газова готварска печка от Zanussi ZCG612H1XA

Zanussi ZCG612H1XA е добре изглеждаща газова готварска печка с 4 броя нагреватели, фурна и електрическо запалване.

Електрическото запалване е един от най-големите плюсове на съвременните газови печки. То предотвратява от изгаряния, нежелани инциденти, а температурата може да бъде контролирана. Такъв е и случаят с Zanussi ZCG612H1XA.

Бързото регулиране на температурата, посредством контролерите, незабавното възлпаменяване, позволяват лесно използване на газовата печка. Пламъкът затопля за отрицателно време, като в зависимост от избраната от Вас температура и нагревател, вашият съд загрява изключително бързо.

Zanussi ZCG612H1XA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Нагревателните зони на Zanussi ZCG612H1XA са четири на брой. Котлоните са с мощност 1 kW, 2 kW, 3 kW.  Над тях е разположен капах, изграден от огнеопорно, закалено стъкло. Котлоните разполагат и със сензор, предотвратяващ нежеланото изпускане на газ.

Фурната от своя страна може да работи едновременно с котлоните. Тя е с капацитет от 51 литра, разпределени по възможно най-добрият начин. В нея могат спокойно да се поберат две ястия едновременно. Алуминиевата тава и емайлираната тава, които идват заедно с комплекта, ще Ви позволят да приготвите страхотни ястия, без да се притеснявате от залепвания и изгаряния.

Zanussi ZCG612H1XA разполага с долно затопляне и нагряване до 250 градуса. Конвекцията във фурната разпределя въздуха равномерно, така щото да не се получават нежелани струпвания на горещ въздух, непозволяващи на храната да се изпече равномерно.

За любителите на грила, Zanussi ZCG612H1XA предоставя и шиш за приготвяне на страхотно запечени продукти. Чрез допълнителна решетка може да приготвяте и ястия на скара, а фунцкията за пица приготвя чудесни тестени изделия.

Енергийният клас на целия уред е Клас А. Изключително икономичен е не само заради ниската си енергоефективност, но и заради възможността за приготвяне на няколко ястия едновременно. Така спестявате средства и време.

Zanussi ZCG612H1XA

Zanussi ZCG612H1XA е подходяща за всякакъв тип кухня, поради компактните си размери – 60 см х 60 см х 85.7 см.

Цветът избран от производителят е стандартен иноксов и напълно подходящ за всеки тип кухненско обзавеждане. Черната врата с контрастните бутони, правят Zanussi ZCG612H1XA да изглежда стилно, а тези от Вас, които предпочитат бели цвят, могат да поръчат уреда в него.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply