четвъртък, юни 13

Комбинирана газова печка от Zanussi ZCG612H1WA

Zanussi ZCG612H1WA е комбинирана газова готварска печка с 4 нагревателни зони и фурна.

Zanussi е добре известна марка на пазара. През годините те се наложиха като надежден и предвидим партньор. Zanussi ZCG612H1WA не прави изключение от това правило. Готварската печка е изработена аз да бъде максимално практична и удобна за всяко домакинство.

Zanussi ZCG612H1WA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Четирите нагревателни зони в печката предлагат възможност за приготвяне на няколко ястия едновременно. Върху нагревателните зони има газова горелка, която се запалва посредством бутоните за управление на уреда. Чистият пламък, който излиза от тях работи мигновено, а съдовете се нагряват за отрицателно време. От контролерите може да регулирате и желаната от Вас температура.

Над нагревателните зони, производителят е поставил и стъклен капак, който може да бъде свалян, когато котлоните не работят. Той е изработен от закалено, топлоизолиращо стъкло и е изключително лесен за почистване.

Котлоните стандартно са разделени на четири по сила нагреватели – една малка нагревателна зона, две нормални и една голяма нагревателна зона. Съответно мощността е 1 kW, 2 kW и 3 kW.

Фурната на Zanussi ZCG612H1WA е оптимизирана така, че да позволява приготвянето на две ястия едновременно. Капацитетът от 51 литра е разпределен по възможно най-оптималният начин. Така вие може да премахвате някои от тавите, за да поставите вътре по-големи съдове или просто да приготвяте две ястия едновременно.

Фурната работи изключително добре и благодарение на нейната функционалност може да приготвяте, както приятна скара, така и вкусна пица. Zanussi ZCG612H1WA разполага и с въртящ се шиш, на който може да приготвяте прекрасен грил с добре запечена коричка. Фурната пристига в комплект с 1 брой алуминиева тава и 1 брой емайлирана тава. Двете са изградени от неръждаем материал със специално покритие, предпазващ от полепи.

Zanussi ZCG612H1WA

Фурната загрява до завидните 250 градуса и е с енергиен клас А.

Стъклените панели на фурната позволяват лесното им почистване. Те могат да бъдат премахвани, а вътрешността на фурната е изградена от покритие, което е изключително лесно за поддръжка.

Размерите на този уред са 60 х 60 85.7 см, а купувачите могат да избират между бял и иноксов цвят.

Zanussi ZCG612H1WA е класическа газова печка за готвене. От нея ще получите всичко необходимо, от което имате нужда – мултифункционалност и компактност в едно.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply