понеделник, март 4

Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner – робот прахосмукачка за сухо и мокро почистване

Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner е чудесен робот-прахосмукачка подходящ за сухо и мокро почистване.

Повечето от нас са скептични за възможностите на прахосмукачките робот, що се касае до качеството на работа. Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner определено прави изключение от това правило.

Със своята изключителна всмукателна мощ от 2200 Pa и 15000 оборота в минута скорост на въртене, роботът предоставя изключителна производителност. Така уредът може да почисти абсолютно всяка повърхност в дома Ви, без значение размера, формата или вида й.

Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

За хората с по-големи жилища, Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner предлага огромна 3200 mAh батерия. Тя е с възможност да почисти 200 кв.м. с едно зареждане, предоставяйки до 20% по-дълъг живот от този на своите конкуренти. В случай, че жилището Ви е по-малко, прахосмукачката може да чисти до 120 минути само с 1 зареждане.

Вградената LSD навигация картографира помещението, в което се намира роботът. По този начин прахосмукачката автоматично идентифицира помещението, за да вдигне качеството на почистване. Изкуственият интелект, с който е снабдена изчислява оптималното движение на прахосмукачката и увеличава ефективността й с до 30%.

Прахосмукачката е оборудвана с малки подвижни гуми. Те предоставят възможност на робота да преодолява препяствия с около 2 см височина. Така тя може да преминава от една стая друга или да се качва необезпокоявана килима.

Резервоарът за вода на машината е с обем 200 мл, а роботът разполага и със сух контейнер от 300 мл. Първият е подходящ, когато използвате мократа функция на прахосмукачката, а вторият за бързо събиране на прах, трохи, косми или друг ти отпадъци.

Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner

Управлението на робота е изключително лесно. Потребителят може да задава програми за почистване или да насочва прахосмукачката от мобилно приложение Mi Home/Xiaomi Home. Приложението Ви съставя графики откъде е минала прахосмукачката, запаметява карти и Ви позволява да разделите жилището си на стаи.

Xiaomi Viomi Robot Vacuum Cleaner е един изключителен помощник за семейства, които ценят времето си. Прахосмукачката работи изключително тихо – 75 dB и може да бъде използвана по всяко време на денонощието. Тя е изключително малка и компактна (едва 4.6 кг) и безспорно ще се превърне в един от най-верните Ви помощници!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply