вторник, юни 18

Последно поколение робот-прахосмукачка – Xiaomi VIOMI Robot S9

Xiaomi VIOMI Robot S9 е робот прахосмукачка оборудван с най-новите технологии в този сегмент. Това е уред от ново поколение!

Xiaomi VIOMI Robot S9 е робот, който на пръв поглед впечатлява с външния си вид. Стойката за зареждане е значително по-голяма от своите конкуренти. Но затова си има причина.

Станцията за зареждане, освен че се справя перфектно със заряда, разполага и с торба, в която роботът събира мръсотията. По този начин, след като приключи сп очистването роботът изхвърля боклука в 3 литровия колектор. Когато колекторът се напълни, той изпраща сигнал до мобилно приложение, за да Ви уведоми.

Xiaomi VIOMI Robot S9

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Мобилното приложение е един изключително удобен начин да управлявате вашия уред. То е перфектно за да следите начина му на работа, а също така дава и индикации при някакво събитие. Чрез него може да видите картографирано жилището или офиса Ви. Може да зададете от коя стая желаете да започене почистването и в каква последователност. Wi Fi управлението работи изключително добре, а чрез него може да управлявате своя робот-прахосмукачка посредством гласови команди.

Xiaomi VIOMI Robot S9 разполага с 50W мощност, като разполага с функция за почистване и миене. Нежеланите петна остават в миналото, а трохите и праха се складират в контейнера. За тези от вас, които не обичат да използват мобилни приложения, върху контейнера има LED екран, който ви известява за пълна торбичка.

Благодарение на голямата си батерия 5200 mAh, този робот-прахосмукачка може да осигури до 180 минути режим на почистване – без прекъсване. Въпреки това нивото на шум остава сравнително добро – 70 dB.

Прахосмукачката е оборудвана с крачета, които лесно преодоляват малки препятствия. По тозин тачин тя достъпва и почиства всякакви повърхности като килими, паркет, ламинат, следи от обувки или домашен любимец.

Това е прахосмукачка от ново поколение. Безспорно Xiaomi VIOMI Robot S9 е едно от най-добрите предложения на пазара. За всички, които могат да си позволят цената му – този уред няма да Ви разочарова.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply