четвъртък, юни 13

Удобна и ефикасна – вертикална прахосмукачка Xiaomi Roidmi F8S GL 1C461DOR

Твърде дълго вертикалните прахосмукачки не бяха на нужното ниво. Или не бяха достатъчно удобни или не бяха достатъчно ефикасни. Това обаче се промени. Днес ще ви представим Xiaomi Roidmi F8S GL 1C461DOR – една прахосмукачка с много качества.

Xiaomi Roidmi F8S GL 1C461DOR

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

ДИЗАЙН:

Първото и най-важно нещо за една вертикална прахосмукачка, е нейното тегло. В случая говорим за едва 1.5 кг и 2.6 кг. с електрическа четкаЕлектрическата четка от своя страна е отделна приставка, която се използва само за гладки повърхности като теракот, ламинат, паркет. Тя е изработена от силикон и влакна, а системата Vacuum Better Grip спомага за още по-добро почистване на такъв вид повърхности.

Дизайнът на прахосмукачката е красив, а производителят е заложил на два основни цвята – бяло и червено. Главата на прахосмукачката е с възможност за въртене до 270 градуса. Т.е. практически е възможно да достигнете до всеки ъгъл на вашия дом, под леглото и дивана.

Xiaomi Roidmi F8S GL 1C461DOR е изработена от неръждаема стомана, с ниво на шум 83 dB.  Прахосмукачката пристига в комплект с приставка за тесни пространства, адаптер, филтър, цилиндрична четка, малка четка за почистване, четка с карбонов филтър и поставка за закачане на стена.

СПЕЦИФИКАЦИИ:

Външният вид и теглото са достатъчно добри за такъв тип прахосмукачка. Достатъчно добра ли е тя и при почистването?

Xiaomi Roidmi F8S GL 1C461DOR със смукателна мощ от 415 W, спокойно можем да кажем, че прахосмукачката е наистина добра. Проектирана е да почиства всякакъв тип повърхности, като в зависимост от това къде искате да почистите, може да поставяте или да махате съответния накрайник.

Моторът на прахосмукачката достига до 100 000 оборота в минута. Със системата за въздушен поток, запушването с косми става невъзможно, а най-големият плюс е системата за защита от прах. Тя може да филтрира до 99% от прашинките, а въздухът който излиза от нея е абсолютно чист. Филтърът HERA се сменя периодично, а датчик ще ви подскаже кога да сторите това.

Автономията на батерията също е достатъчно добра. 8 литиевата батерия с 2200 mAH, спомагат за работа на прахосмукачката до 50 минути в нормален режим и около 10 минути при турбо режим. От 0% до 100% батерията зарежда за по-малко от 2.5 часа.

Xiaomi Roidmi F8S GL 1C461DOR

ЗАКЛЮЧЕНИЕ:

Xiaomi Roidmi F8S GL 1C461DOR може да се превърне в най-добрия помощник на всяка домакиня. Особено когато в семейството има и домашен любимец, тази изключително лека прахосмукачка, с наистина голяма всмукателна мощ, ще ви служи наистина добре.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply