понеделник, март 4

Xiaomi MiTV-P155 – 55 инчово удоволствие

Пред Вас стои едно прилично, икономично и подходящо за всеки дом предложение. Станете част от голямото семейство на Xiaomi и се възползвайте от функциите и възможностите, които телевизор Xiaomi MiTV-P155 може да Ви даде.

Xiaomi MiTV-P155

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Чрез 55 инчовия (138см диагонал) LED екран ще отмаряте всяка вечер, след дългия работен ден. Ще запълните личното си свободно време със забава и удоволствие с каналите YouTube, Netflix или HBOGo. Нали това е смисълът на свободното време – да успеете да изпълните всяка минута с релаксиращи занимания, а ако са в подходяща и приятна компания – още по-добре. Защо тази компания да не бъде Xiaomi MiTV-P155? Той притежава всичко нужно, за да Ви забавлява и постоянно да Ви удивлява.

Xiaomi MiTV-P155 можете да управлявате само чрез силата на гласа си, с помощта на Гласовия асистент. Свържете се с него и назовете заглавието на филма или телевизионното предаване, което Ви се гледа в момента и за миг ще го получите. Можете също така да назовете само жанра с филми, който предпочитате да гледате в момента и на екрана на  Xiaomi MiTV-P155 ще се визуализира дълъг списък с различни филмови заглавия от категорията, която сте назовали. Толкова е лесно, бързо и удобно. Няма повече никакво натискане на копчета и тромаво търсене. Ще получавате бързо и лесно, точно това, което искате.

Споменахме ли функцията Mirroring – с нея също толкова лесно ще дублирате екрана на телефона с този на телевизора. Какво означава това? Означава, че всяко едно съдържание, което гледате на екрана на телефона или таблета си, ще можете да прехвърлите на големия екран. Покажете любимите си снимки от лятната почивка на приятелите си, когато Ви посетят на гости или споделете със семейството си забавен клип, който сте открили в Интернет, за да се забавлявате заедно. Много по-приятно е, когато емоциите са споделени.

Всяко едно изображение, което прехвърлите на екрана на Xiaomi MiTV-P155, както и всеки филм и предаване, което започне да се излъчва, ще бъде възпроизведено с най-широк обхват на резолюция, в мощен 4К канал и 3840 х 2160 пиксела, разположени по хоризонтала и вертикала на екрана.

Xiaomi MiTV-P155

Xiaomi MiTV-P155 използва технологията Dolby Audio – технология за аудио компресиране. Тя взима звука от филмовия саундтрак, предназначен за огромни стаи и огромни високоговорители, в кино стил – и го компресира в честота подходяща за гледане в домашни условия. Благодарение на усъвършенстваната технология, Dolby Audio компресира звука, без да прави компромис с неговото качество.

С компактните си и стилни размери със стойката – 285.3 x 782.2 x 1243.9 мм, този модел ще се присъедини към интериора Ви, сякаш винаги е бил част от него. Той ще бъде центъра на вниманието и „душата на купона”, всяка вечер, без да Ви разочарова.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply