понеделник, юни 24

Xiaomi MiTV-P150 – кристален звук и ясна картина

Истинско забавление е да притежавате Xiaomi MiTV-P150 в дома си, защото със себе си, той носи много възможности в икономичен и достъпен пакет.

Xiaomi MiTV-P150

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Xiaomi MiTV-P150 е с 50 инчов LED екран (126см диагонал) и носещ със себе си специалната технология – HDR. HDR е съкращение от high-dynamic range – висок динамичен диапазон. Телевизорите, притежаващи тази технология, възпроизвеждат по-ярки цветове и по-широка гама от цветни детайли, с което допринасят за цялостното подобрение на качеството на изображенията. А, щом става въпрос за качество на картината, то от Xiaomi MiTV-P150 ще получите най-големия разширен обхват на 4К качеството с 3840 х 2160 пиксела.

Една от най-отчетливите характеристики на Xiaomi MiTV-P150 е това, че използва операционната система Android. Чрез тази система получавате достъп до хиляди приложения и стрийминг канали, сред които YouTube, Netflix, HBOGo и др. Време е да стъпите на вълната на модерното, съвременното и забавното и да започнете да се наслаждавате на най-актуалните и нови филми и телевизионни предавания. Избирайте всяка вечер различен филм и се забавлявайте, като го гледате на големия и мощен екран. Телевизорът поддържа още функцията за Гласов контрол, с която изобщо няма да се затормозявате да търсите дълго, филми, да прелиствате, да натискате копчета и ще си спестите всичко останало от този неприятен и тромав процес. Просто изречете името на филма, сериала или предаването, което Ви се гледа в момента и Гласовия асистент ще го открие сам и за миг ще го визуализира на екрана пред Вас. Ако пък не знаете точно кой филм искате да гледате, просто назовете на глас жанра на любимите Ви филми и дългият списък ще се появи пред Вас, за да изберете точно този, който Ви се струва най-интересен.

С технологията на изображенията Dolby Vision разбирането Ви за гледане на телевизия ще се промени коренно, защото технологията озарява всеки миниатюрен детайл, добавя по-широк диапазон от цветове и правя всяка повърхност, текстура и грапавина да изглеждат близки и реални. Със скорост на обновяване 50Hz и TV тунер: DVB-C; DVB-S2 и DVB-T2.

Xiaomi MiTV-P150

Телевизорът може да установи Wi Fi и Bluetooth връзка, като притежава още няколко допълнителни порта и входове: 1 x Jack 3.5 mm; 3 x HDMI; 1 x RJ-45; CI+ slot; 2 x USB и 2 x RF. Лесно е да свържете  Xiaomi MiTV-P150 със слушалките, мишката, клавиатурата или гейпада си и да се забавлявате без граници. Подарете си тези незаменими усещания, с кристален звук и ясна, светла картина. Възползвайте се още днес от технологичните възможности на бъдещето!

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply