четвъртък, май 23

Xiaomi MiTV-P143 – Smart TV, съвместим с всеки интериор

Xiaomi Corporation е креативна китайска компания за електроника, чиято дейност започва с разработката на Android фърмуера MUIU. Скоро след това, компанията обявява планове за създаване на 3D телевизор под управлението на ОС Android, с което успява да разшири своите граници от популярност, като достига дори до България, чрез предложението си за новия Xiaomi MiTV-P143 (2021г). Той притежава невероятни и креативни технологии на изображенията, добър дизайн със стилна визия и качествени аудио характеристики. Лесно можете да получите Вашия Xiaomi MiTV-P143, като гарантирано той ще краси всяко едно помещение, в което го поставите. Плоският 43 инчов екран на Xiaomi MiTV-P143 вдъхва нужния живот на всяка стая и я превръща в уютен и релаксиращ кът.

Xiaomi MiTV-P143

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Xiaomi MiTV-P143 използва операционната система Android, благодарение на което получавате много възможности, за повечето, от които дори не предполагате, че бихте могли да получите от един телевизор. Какво имаме предвид? Гласовият асистент е една от тези функции, с които ще препускате по вълните на съвременните технологии. С Гласовия асистент Google assistant built in на Xiaomi MiTV-P143 ще търсите, намирате и избирате лесно всичко онова, което Ви вълнува. Изречете на глас името на филма или телевизионното предаване, което ви се гледа в момента и го получете бързо на екрана пред Вас. Попитайте Гласовия асистент какво е времето на вън, какъв е трафика или друг важен въпрос, който Ви вълнува и получете директно информация от най-големия източник – Google и то само с гласа си. Без да докосвате дистанционното, без да помръдвате пръста и си и без да ставате от дивана ще получавате точно това, което искате.

Споменахме ли функцията Mirroring, която дублира екраните на две отделни устройства? Вземете в ръце телефона или таблета си (или всяко друго Smart устройство, което използвате) и дублирайте неговия екран с екрана на телевизора. Бързо, лесно и забавно ще споделите клипове, изображения и филми с всички в стаята и около Вас.

Android Ви дава и достъп до каналите и приложенията YouTube, Netflix и HBOGo и невероятните 16Gb памет за съхранение за цялото Ваше любимо съдържание.

Xiaomi MiTV-P143

Аудио технологията Dolby Audio предоставя богат, чист и мощен звук на всяко едно движение. Dolby Audio е вграден в широк спектър от продукти по целия свят, така че ще можете да се наслаждавате на всякакво съдържание, независимо дали е директно излъчване, поточно съдържание или изтеглен формат. DTS-HD е аудио кодек, предназначен да пресъздава звука от поточните съдържания е 5.1 съраунд звук.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply