четвъртък, юни 13

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential – удобен, безшумен и мощен робот

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential е изключително удобен, безшумен и мощен робот-прахосмукачка, с голям капацитет на работа.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential е робот-прахосмукачка, който може да бъде управляван чрез Wi-Fi, благодарение на приложение. Mi Home работи изключително добре, както с Android, така и с iOS. Роботът предоставя възможност за управление с гласови команди чрез Google Assistant и Alexa.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Роботът е с изключително компактни размери 353 мм х 350 мм х 82 мм и тегло – 3.4 кг. Подходящ е за пренос от едно жилище в друго. Относно почистването на едно домакинство. Благодарение на своята интелигентна навигация, роботът разполага с прецизно позициониране. Той черта картография на жилището Ви и повишава коефициента си на полезно действие значително.

Благодарение на приложението може да следите работата на робота, през кои помещения е минал и какво е почистил. За тези от Вас, които разполагат с килими или парапет между стаите, роботът разполага с възможност за преодоляване на препятствия с височина до 1.7 см.

Благодарените на режимите си за работа той може да почиства сухо или да използвате прахосмукачката като моп за измиване на полепи по земята. Режимът на автономност на работа е 90 минути, а след изхабяване на батерията, роботът автоматично отива на стойката, за да се зареди отново.

Капацитетът на контейнера за прах е 420 мл, а на този за вода 200 мл. В комплекта Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential пристига с захранваща станция, филтър + моп, контейнер за прах + вода.

Т.е. прахосмукачката е опдходяща за почистване на всички повърхности в дома Ви. Още повече, че потребителите могат да задават 4 вида на засмукване: ниско, стандартно, средно, силно.

Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential

Този робот е един от малкото представители на този сегмент, който разполага с тройно ниво на филтриране на праховите частици. Благодарение на найлон, гъба и НЕРА, тройната система предотвратява нежеланото разпръскване на прах и отключването на нежелани алергии.

Това е един изключително компактен, добре работещ и качествен робот-прахосмукачка. Ниската му цена му дава предимство пред конкуренцията. Въпреки това той е способен да почисти и да се справи с абсолютно всички ежедневни замърсявания.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply