сряда, юли 24

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 – Ефективно почистване и умни функции за безупречна чистота

Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 е съвременна роботизирана прахосмукачка и моп, която предлага ефективно почистване и умни функции, за да поддържа вашата домакинска среда безупречно чиста. Този модел на Xiaomi комбинира високоефективна смукателна мощност с умни технологии, които улесняват и оптимизират процеса на почистване.

Мощно почистване с впечатляващи характеристики: Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 разполага с вакуумна мощност до 2700Pa, която осигурява ефективно събиране на праха, космите и други замърсявания от подовата настилка. Този мощен робот прахосмукачка е идеален за домове с домашни любимци или за тези, които търсят дълбоко почистване в своите пространства.

Умни функции за по-лесно почистване: Mi Robot Vacuum-Mop 2 е оборудван с вградени сензори и технологии, които му позволяват да навигира лесно в дома ви и да избягва препятствията. Системата за изчистване на препятствията проследява виртуални стени и зони с ограничен достъп, което гарантира, че роботът ще се движи само в предварително зададените от вас области. Освен това, като използвате приложението Mi Home на вашия смартфон, можете да контролирате и графицирате почистването, както и да получавате известия за завършено почистване.

Робот прахосмукачка Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2, Wi-Fi, 40W, 2700Pa, 3200mAh, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Комбинирано почистване на прах и мопинг: С Mi Robot Vacuum-Mop 2 можете не само да прахосмучете подовете си, но и да ги изметете с моп функцията. Това ви позволява да постигнете по-дълбока и изчерпателна почистка на вашата домашна среда. Роботът е оборудван с подвижен моп, който може да използва вода за по-ефективно премахване на петна и замърсявания от пода. Със захранване от вградена батерия с капацитет 3200mAh, този робот прахосмукачка може да работи продължително време и да почисти големи площи преди да се нуждае от презареждане.

Интуитивна работа и управление: Mi Robot Vacuum-Mop 2 предлага интуитивно управление чрез сензорен екран или чрез приложението Mi Home. Това ви дава възможност да избирате режими на почистване, да планирате графици за работа и да контролирате всички функции на робота с лекота и удобство.

Заключение: Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 е впечатляваща роботизирана прахосмукачка и моп, която комбинира мощно почистване, умни функции и лесна употреба. С високоефективната си вакуумна мощност, възможността за комбинирано почистване и интуитивното управление, този модел на Xiaomi ще ви помогне да поддържате вашия дом чист и безупречен с минимални усилия от ваша страна. Освободете се от задължението за ръчно почистване и се насладете на чистотата и комфорта, предоставени от Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply