четвъртък, юли 25

Xiaomi Mi Pro 2 – производителност и издръжливост в едно

Когато става въпрос за смартфони, безспорно Xiaomi се доказа на пазара. Но китайският производител предлага всъщност всичко. От телефони до електрически тротинетки. Xiaomi Mi Pro 2 е електрическа тротинетка създадена да бъде мощна и производителна.

Днес ще разгледаме Xiaomi Mi Pro 2. И по-точно дали има място сред добре наложилите се сгъваеми скутери.

Xiaomi Mi Pro 2

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Дизайн: Корпусът на тротинетката е изграден от алуминий, използван за рамката и дръжки. Основната платформа, корпусът на батерията и задния калник са изградени от закалена пластмаса. Това не трябва да Ви безпокои, защото пластмасата, която е използвана тук е наистина от най-високо качество.

Xiaomi Mi Pro 2 разполага с мощен светодиоден фар, както и задна стоп светлина, която може да бъде включена постоянно чрез приложение за смартфон. За да бъде в тон с всички нови изисквания за сигурност, скутерът разполага и с предни, странични и задни отразители за допълнителна видимост.

За сгъването на тротинетката, е налице дръжка за бързо освобождаване, която спомага на кормилната рамка да падне назад и да се закачи върху пластмасова кука, монтирана на задния калник. Сгъването става изключително бързо, а тротинетката изглежда много компактна. Малките килограми и компактните размери 1130 х 430 х 490 (в сгънато положение), я правят изключително удобна при пренос в градски транспорт или автомобил.

Xiaomi Mi Pro 2

Гумите, с които разполага тротинетката са 8,5 инчови. Изработени са от пневматичен материал, което прави управлението по-гладко от очакваното. За по-голяма сигурност, скутерът е в комплект с резервна гума.

Максималната скорост по официални данни е 25 км/ч. Но това зависи от режима, терена и разбира се килограмите върху тротинетката. В този ред на мисли, максимално допустимата тежест върху скутера е 100 кг. А когато тя е максимално натоварена, движейки се с максимална скорост, спирачният път е едва 11.40 м.

Мощността на мотора е 300 W, с литиева батерия с капацитет 12.8 Ah. Допустимият пробег с едно зареждане на батерията е до 45 км. Това означава, че дори дългите преходи са лесно постижими. Потребителите на тази машина ще могат да изпълняват многобройни курсове, а батерията може да бъде изхабена само от най-големите скутер-ентусиасти.

Xiaomi Mi Pro 2 разполага и с хидроизолация IP54. В общи линии тротинетката е защитена от всякакви намокряния и може да бъде използвана дори при по-лошо време.

Тротинетката разполага с малък дисплей, чрез който може да бъде управлявана, посредством приложението. Свързвайки се със смартфона, може да следите скоростта, вашите пътувания и изминатите километри. Приложението е Mi Home App и е достъпно, както за Android, така и за iOS.

В заключение ще кажем, че това е едно перфектно предложение, ако сте решили да загърбите скъпоструващия автомобил и да се обърнете към едно по-екологично решение за вашето предвижваме.

Препоръчваме тази тротинетка на всички, на които им е писнало да чакат в огромните задръствания и търсят по-евтино и по-бързо решение на проблемите си.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply