сряда, май 29

Съдомиялна машина Whirlpool WSFO3O23PFX – с разнообразие от 7 различни програми, включително програмата 6th sense

Голямата и мощна съдомиялна машина Whirlpool WSFO3O23PFX е създадена, за да Ви покрива, когато имате прекалено много домакински задължения. С помощта на нейния голям капацитет от побиране на до 10 комплекта съдове, Вашата мивка ще бъде винаги празна и чиста. Удобство ще намерите и в специално проектирания подвижен горен рафт на уреда, както и неговата допълнителна поставка за плотове.

Whirlpool WSFO3O23PFX

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Мощността на съдомиялната машина се изразява в 1900 W, разпределени в цели 7 различни програми и цикли на почистване. Изборът, който Whirlpool WSFO3O23PFX Ви предоставя е за силно замърсени съдове, леко замърсени съдове, нежна програма на ниска температура, интензивна програма, Еко програма, програма само за изплакване, специален тих режим на работа, подходящ за използване в малките часове от денонощието, с което няма да обезпокоява и да пречи на Вашия сън и почивка, както и една от най-интелигентните програми за почистване на съдове – 6th sense. Тя улавя нивото на замърсеността на съдовете, чрез своите специални сензори, с което Ви гарантира съвършено съвършенство, всеки път.

Продължителността на Еко програмата е 4 часа. По време на този цикъл съдомиялната работи с намалени обороти, за да намали консумацията на вода и електричество до минимум, но това по никакъв начин не означава, че ще има компромис сред почистващите умения на уреда. Резултатите ще бъдат винаги кристално чисти и блестящи.

Освен мощна, тази съдомиялна машина по никакъв начин няма да увеличи месечните Ви режийни разходи. По данни уредът се регистрира в клас А++ от гамата от А+++ до D. Годишна енергийна консумация от 212 kWh. Среден разход на вода за година от 2520 литра, с консумация от средно 9 литра вода при един почистващ цикъл.

Освен изброеното съдомиялна машина Whirlpool WSFO3O23PFX притежава много защитни режими и функции, които гарантират за запазването на нейния дълъг експлоатационен срок, както и предпазват зоната във Вашия дом от наводнения и протичания. Филтърът на съдомиялната е самопочистващ се, за да се избегнат натрупвания от замърсявания или повреди. Притежава още и специална функция против протичане, както и функция за заключване за деца, с цел предотвратяване на преждевременно прекъсване на цикъла и поява на повреда в главния процесор.

Whirlpool WSFO3O23PFX

Ако сте от хората, които обичат да планират всяка част от ежедневието си, то определено ще Ви допадне функцията Отложен старт, чрез която ще можете да планирате включването на уреда в диапазон от 1 час до 24 часа напред във времето.

Размери: височина – 82см, широчина – 45см, дълбочина – 59см, дължина на маркуча – 150см, дължина на кабела – 130см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply