четвъртък, юни 13

Съдомиялна Whirlpool WSFC 3M17 X – удобен и голям помощник за всеки дом

Стилна и строга отвън, удобна и широка отвътре. Това е Slim съдомиялната Whirlpool WSFC 3M17 X и е идеалният избор за Вашето семейство, ако търсите функционален уред, с умалени размери, който успешно да покрива част от домакинските Ви задължения.

Какво още може да Ви даде съдомиялна Whirlpool WSFC 3M17 X? Въпреки че уредът е в Slim (умален) размер, капацитетът му по никакъв начин не отстъпва пред стандартните типове съдомиялни. Голямото ú вътрешно пространство побира до 10 комплекта съдове, като можете да придвижите горния рафт, в случай че Ви е нужно по-голямо пространство за поставяне на обемисти купи или тави. Освен това двете рамена на уреда са разпръскващи, за по-улеснено подреждане и съответно по-лесно почистване. Във вътрешността на съдомиялната ще намерите поставка за плотове и поставка за вилици, лъжици и по-дребни части от посудата.

Whirlpool WSFC 3M17 X

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Whirlpool WSFC 3M17 X ще почиства Вашите съдове до блясък с помощта на 6 различни програми, използващи различни температурни диапазони, спрямо замърсеността на съдовете. Сред тези програми ще намерите и една от най-новите и най-високо интелигентни програми 6th sense, която анализира автоматично какво е нивото на замърсеност върху съдовете, чрез своите специални сензори, и спрямо това определя къде да насочи почистващия препарат и колко вода е необходимо да изразходи, за да почисти перфектно замърсяванията, без излишно използване на вода. Мощността на уреда е 1900 W.

През цялото това време съдовете Ви ще се намират в здрава кухина изградена от неръждаема стомана. Материалът на кошниците е от високо-качествена пластмаса, в сив цвят, в унисон с иноксовото покритие на корпуса. Контролният панел на уреда е електронен и изцяло в черен цвят, за перфектно съчетание в дизайна.

От електронния панел ще можете да избирате сред 6 различни програми, включително изплакване, интензивна, бърза, нежна, Еко  и 6th sense. Всяка от програмите използва различна температура на водата и е с различна продължителност. Изберете бързата програма, с температура от 45° за слабо замърсени съдове или интензивната програма, с градуси от 65 до 75° за силно замърсени, загорели и засъхнали тави и тигани. Продължителността на икономичната Еко програма е 4 часа. Уредът е от клас А+ от гамата А+++ до D.

Whirlpool WSFC 3M17 X

Освен удобства сред избора на програми, удобство ще срещнете и сред защитните функции на уреда. Можете да включите защитата за Заключване за деца, за да предпазите уреда от промяна или преждевременно спиране на работния цикъл. На контролния панел ще забележете индикатор, който ще Ви уведомява, когато е необходимо да презаредите сол, както и оставащото време до края на цикъла на почистване. Ако пък предпочитате да планирате почистванията, то можете да използвате функцията Отложен старт и да програмирате включването на уреда в диапазон от 1 до 24 часа напред.

Размери: височина – 85см, широчина – 45см, дълбочина – 59см, дължина на маркуча – 150см, дължина на кабела – 130см.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply