петък, юни 14

Whirlpool WRSB7259BBEU – Стилна и ефективна пералня с компактни размери

Whirlpool WRSB7259BBEU е пералня със слим дизайн, която комбинира стил и ефективност в едно компактно устройство. Със своя капацитет от 7 кг и въртене на барабана с максимална скорост от 1200 оборота в минута, тази пералня предлага достатъчно пространство и мощност за почистване на вашите дрехи.

С клас B на енергийна ефективност, Whirlpool WRSB7259BBEU е икономична пералня, която ви помага да намалите разходите си за енергия. Инверторният мотор осигурява по-тиха работа и по-малка консумация на енергия, като същевременно гарантира дълготрайност на уреда.

Пералня Slim Whirlpool WRSB7259BBEU, 7 кг, 1200 об/мин, Клас B, Инверторен мотор, Голям цифров дисплей, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Голямият цифров дисплеи на пералнята ви предоставя ясна и лесна за разбиране информация за програмите, настройките и прогреса на прането. Можете да избирате от различни програми и функции, които се адаптират към вашите нужди и предпочитания.

Whirlpool WRSB7259BBEU е снабдена с различни полезни функции, които ви осигуряват удобство и качествено почистване. Например, технологията на 6-то чувство разпознава автоматично теглото и типа на прането, оптимизирайки времето, температурата и количество вода, необходими за перфектни резултати. Това ви позволява да спестите време и енергия, без да компрометирате качеството на прането.

Пералня Slim Whirlpool WRSB7259BBEU, 7 кг, 1200 об/мин, Клас B, Инверторен мотор, Голям цифров дисплей, Черен

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Дизайнът на Whirlpool WRSB7259BBEU е елегантен и модерен. С черния си цвят, тя ще добави стил и изтънченост във вашата пералня или баня. Компактните размери правят устройството идеално за малки пространства, без да жертвате функционалността.

В заключение, Whirlpool WRSB7259BBEU е пералня, която съчетава ефективност, стил и удобство в компактен и семпъл дизайн. С разнообразие от програми, функции и интелигентни технологии, тя е отличен избор за семейства или самостоятелни лица, които търсят пералня, която отговаря на техните нужди и предлага качествено почистване на дрехи.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply