сряда, април 24

Пералня Slim Whirlpool WRBSB6228WEU – със система за парно освежаване до 6 часа

Открийте перфектната грижа с изтънения Slim модел на пералня Whirlpool WRBSB6228WEU. Нейните интелигентни сензори на 6th Sense технологията адаптират ресурсите въз основа на размера и вида на прането, осигурявайки оптимизиране на времето, енергията и водата. Уредът се категоризира в Клас Е енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби.

Уредът е лесен за употреба. Интуитивният цифров интерфейс гарантира, че можете лесно да зададете необходимия цикъл. Капацитетът на тази Slim пералня с компактни размери е 6 кг. Тя може да побере прането на 3-4 членно семейство и да го изпере и почисти със скорост на въртене 1200 об/мин.

Whirlpool WRBSB6228WEU

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Whirlpool WRBSB6228WEU ще поддържа Вашите дрехи свежи след края на цикъла на изпиране. Иновативната система FreshCare+ с парно освежаване ще се грижи за Вашите дрехи в пералнята с нежно изпаряване и ритмични движения. Системата масажира нежно прането с редовни, бавни движения, редуващи се с действието на парата – позволявайки на въздуха да циркулира във влакната, за да запази дрехите свежи и да предотврати неприятните миризми. Тази полезна технология оставя дрехите наистина свежи, дори ако ги оставите за 6 часа, след края на цикъла, затворени в барабана. Освен това парното освежаване инхибира разпространението на основните източници на неприятни миризми, както по Вашите дрехи, така и вътре в пералната машина – за до 6 часа.

Насладете се на тихо изпълнение, което може да използвате дори през малките часове на денонощието. Иновативният инверторен мотор на тази пералня е проектиран така, че да осигури дълготрайна и тиха работа. Насладете се както на идеални резултати, така и на добавка от релаксация и тишина. Нивото на шум при максимално ускорение, по време на центрофугиране, е 83 dB.

Whirlpool WRBSB6228WEU

Програми за изпиране: Вълна, Памук, Синтетика, Деликатна, Източване, Евакуационна и центрофугиране, Интензивно изплакване, Изплакване и центрофуга, Спално бельо Mixte, Бяло пране и Старт/Пауза. Общият брой на програмите е 16; продължителността на икономичната Еко програма е 3:15ч. От цифровия дисплей можете да проследите оставащото време до края на всяка програма. Това е най-лесният и интуитивен начин да разберете колко време остава до края на цикъла, за да планирате и организирате по-лесно Вашето лично време.

Тази компактна пералня, Slim модел, е със следните размери: височина – 85см, широчина – 59.5см, дълбочина – 46.57см. Тегло – 61.5кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply