понеделник, юни 24

Хладилник Side by side Whirlpool WQ9U22L – персонализираната грижа на 6th Sense гарантира перфектни условия на съхранение

Whirlpool WQ9U22L е представител на специално пространство Side by side, с четири врати, в което можете да съхранявате огромно количество продукти, с различна големина и различно приложение. Този комбиниран двоен хладилник с фризер има дизайн с изчистени линии, в черно и сиво, чрез който стилизира всяко пространство около себе си. Монтира се стандартно и е на прилична цена, въпреки интелигентните технологии, които са интегрирани в него. Цифровият му дисплей, в предната част, заедно със сребристия цвят му придават скъп, строг и луксозен вид.

Whirlpool WQ9U22L

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Хладилната част е с обем от 388 литра, в които се разпростират от край до край четири големи рафта от закалено стъкло, както и още шест рафта разпределени на двете горни врати. Из между тези рафтове, ще намерите специално отделение с капак и накланящ механизъм Beauty Box, подходящо за съхранение на специален клас козметика, кремове или лекарствени продукти, които изискват ниски температури на съхранение и премерени нива на влажност, за да запазят по-дълго лечебните си свойства и състава си. Над най-долните два рафта има оставено стратегическо пространство, за да бъдат удобни за поставяне на високи бутилки с вино или други цилиндрични посуди. Този хладилник е много подходящ за големи и заети семейства, които търсят обширно и щедро пространство за съхранение на продуктите.

Във вътрешността се разполагат две големи чекмеджета Fresh Box, предназначени за съхранение на плодове и зеленчуци. Температурата и влажността в тях се следят непрекъснато и имат свойствата да запазват хрупкавостта, свежестта и богатото съдържание на витамини в продуктите с до две седмици по-дълго, отколкото ако бъдат съхранявани в конвенционален хладилник.

Whirlpool WQ9U22L

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Използваната система за охлаждане е No Frost, а температурата в пространството се следи и регулира непрекъснато от технологията 6th Sense. Чрез фините си сензори, тя анализира автоматично момента, в който е нужно температурата да се регулира – охлаждането да се увеличи или забави. Чрез тази интелигентна технология, продуктите Ви ще се чувстват отлично, но и ще пести от сметката за електричество, защото ще употребява точно толкова енергия, колкото е нужна. Самите врати на хладилник Whirlpool WQ9U22L имат вградена охлаждащата яка FlexiFreeze, която е повторно замразяваща обвивка, предназначена да поддържа хладни температури дори в гореща среда.

Фризерът с две врати, заема капацитет от 206 литра, разпределени в шест отделни чекмеджета. Капацитетът за замразяване за 24 часа е 10кг. Чекмеджетата са просторни, дълбоки и достатъчно високи, за да поберат всеки потребен за Вас продукт. Четири от тях са затворени, тип чекмедже, а останалите две са отворени и могат да поберат доста високи и обемисти продукти. Фризерът притежава функциите за Бързо охлаждане и Бързо замразяване. Цялата конструкция има вградено LED осветление, което помага при търсенето и подредбата на артикулите и освен това работи много икономично.

Размери: височина – 187см, широчина – 90.9см, дълбочина – 69.8см. Тегло – 118кг.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply