вторник, февруари 27

Whirlpool WIC3C33PFE: Перфектно Съчетание на Мощ и Ефективност

Съдомиялната машина за вграждане Whirlpool WIC3C33PFE представлява високоефективно устройство, което съчетава стил, мощност и интелигентни функции. С 14 комплекта капацитет и набор от иновативни технологии, тя предлага перфектното решение за семействата, които ценят удобството и искат да пестят време и енергия.

Съдомиялна за вграждане Whirlpool WIC3C33PFE, 14 комплекта, 8 програми, Клас D, PowerClean Pro, Технология 6th Sense, Мотор Inverter, Система Natural Dry, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Изключителна Мощност с PowerClean Pro: Съдомиялната WIC3C33PFE разполага с Whirlpool PowerClean Pro технология, която използва силни водни струи и специално проектирани струйни дюзи, за да отстранява и най-заплънените замърсявания. Забравете за предварителното измиване на ръка и дразнителните замърсители.

Технология 6th Sense: Съдомиялната е оборудвана с Whirlpool’s 6th Sense технология, която автоматично настройва параметрите на цикъла, вземайки предвид степента на замърсяване. Този интелигентен сензор осигурява перфектни резултати с минимална консумация на вода и енергия.

Система Natural Dry: Завършването на цикъла на измиване е често една от най-забавните части от процеса. Системата Natural Dry на WIC3C33PFE използва природни процеси, за да суши вашите съдове без използване на електричество. Тя използва влажния въздух, за да ускори сушенето и намалява влажността във вашия съдомиялник, предотвратявайки неприятни миризми.

Множество Програми: Whirlpool WIC3C33PFE предлага голям набор от програми за измиване, включително бързи, екологични и интензивни цикли. Това ви позволява да изберете най-подходящата програма за вашите нужди и да спестите време и енергия.

Интелигентен и Спестяващ: С клас на енергийна ефективност D, тази съдомиялна машина намалява разходите за електроенергия и вода, предоставяйки същевременно изключително ефективно почистване.

С Whirlpool WIC3C33PFE ще получите не само изключително чисти съдове, но и икономия на време и енергия. Тази съдомиялна машина представлява интелигентно решение за съвременния дом и е изключително стилна допълнителка към всяка кухня.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply