сряда, май 29

Whirlpool WI7020P: Изцяло интегрирана съдомиялна с високи стандарти за чистота

Съдомиялната машина Whirlpool WI7020P е перфектното решение за семейства, търсещи комбинация от ефективност, удобство и стил. Тя предоставя широка гама от функции и настройки, гарантирайки, че вашите съдове са перфектно чисти и сухи след всяко измиване.

Съдомиялна за вграждане Whirlpool WI7020P, 14 комплекта, 8 програми, Клас E, PowerClean Pro, Технология 6-th Sense, Инверторен мотор, Система Natural Dry, 60 см

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Максимален капацитет и Флексибилност: С капацитет за 14 комплекта съдове, тази съдомиялна машина предлага достатъчно място за всички вашите съдове, прибори и чаши. Освен това, вътрешното разпределение на кошниците може да се променя и настрои спрямо вашите нужди, предоставяйки ви максимална гъвкавост.

PowerClean Pro за Перфектно Почистване: Функцията PowerClean Pro предоставя мощно почистване и премахва дори най-упоритите замърсявания. С тази технология няма нужда да изпиране ръчно съдовете преди зареждане, което спестява време и усилия.

Технология 6-th Sense: WI7020P разполага с интелигентна 6-th Sense технология, която автоматично настройва настройките на цикъла на измиване според степента на замърсяване. Това не само улеснява процеса за вас, но и намалява консумацията на вода и електроенергия.

Natural Dry за Перфектно Сушене: Завършването на цикъла за измиване със съдомиялната WI7020P е винаги бил изискващ. Системата Natural Dry използва природни процеси, за да суши вашите съдове без допълнителна електроенергия. Този метод не само спестява енергия, но и предотвратява неприятни миризми.

Висока ефективност и икономичност: Като енергиен клас E, WI7020P съчетава ефективно почистване с икономия на енергия. Това е особено важно за семейства, търсещи съчетание на перфектни резултати и икономия на ресурси.

Със своя стилен дизайн, Whirlpool WI7020P се вписва перфектно във всяка кухня. Тя предлага високи стандарти за чистота, ефективност и удобство, което я прави идеален избор за семейства, стремещи се към перфектно чисти съдове и лесен живот.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply