петък, юни 14

WHIRLPOOL WHC20T352: Съвършенство във Вграждането и Ефективността

WHIRLPOOL WHC20T352 е хладилник с фризер за вграждане, който предлага изключителна функционалност, ефективност и елегантен дизайн. Този модел отлично допълва съвременната кухня, осигурявайки оптимални условия за съхранение на храните ви.

Хладилник с фризер за вграждане WHIRLPOOL WHC20T352, 280 л, Клас E, Total No Frost, H 193.5 см, Бял

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

С общ обем от 280 литра, WHIRLPOOL WHC20T352 разполага с големи вътрешни отделения, които ви позволяват да организирате продуктите си удобно. Total No Frost технологията предоставя пълна автоматизация на размразяването, осигурявайки постоянно оптимални условия за съхранение и предотвратявайки образуването на лед.

С класификация в клас E, WHIRLPOOL WHC20T352 е икономичен в използването на енергия, намалявайки вашия ежедневен разход. Комбиниран с Total No Frost технологията, моделът ви предоставя съчетание от икономичност и удобство.

Вграждането на хладилника е максимално удобно и интегрирано във вашия интериор. С височина от 193.5 см, този модел се вписва безупречно в вашата кухня, осигурявайки чист и изчистен външен вид.

WHC20T352 е снабден с практични функции, като регулируеми рафтове, които ви позволяват да променяте конфигурацията на вътрешния простор в зависимост от вашите нужди. Също така, моделът е оборудван с LED осветление, което не само осигурява добра видимост, но и спестява енергия.

Заключение: WHIRLPOOL WHC20T352 е хладилник с фризер за вграждане, който се отличава с ефективност, удобство и стил. С Total No Frost технологията и класификацията в клас E, този модел предоставя икономичност и пълно автоматизирано съхранение на храните. С изчистения си дизайн и възможности за регулиране на вътрешния простор, WHIRLPOOL WHC20T352 е перфектното решение за вашата съвременна кухня.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ

Leave A Reply