четвъртък, юли 25

Whirlpool WFO3O32NPX: Мощна и Ефективна Съдомиялна с Натурално Сушене

Съдомиялната машина Whirlpool WFO3O32NPX представлява високоефективно устройство, съчетаващо мощност, интелигентни технологии и елегантен дизайн. Снабдена с 14 комплекта капацитет и широка гама от иновативни функции, тя е идеалното решение за домакинства, търсещи перфектно чисти съдове и удобство в ежедневието си.

Съдомиялна Whirlpool WFO3O32NPX, 14 комплекта, 10 програми, Клас D, Motor Inverter, PowerClean Pro, Технология 6th Sense, Система Natural Dry, 60 см, Inox

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

PowerClean Pro за Мощно Почистване: Whirlpool WFO3O32NPX разполага с PowerClean Pro технология, която използва водни струи и специално проектирани струйни дюзи, за да премахва и най-упоритите замърсявания. Не е нужно да изпиране ръчно съдовете преди да ги заредите в машината.

6th Sense Технология: Със своята интелигентна технология 6th Sense, машината автоматично регулира настройките на цикъла на измиване, взимайки предвид степента на замърсяване. Този иновативен сензор оптимизира потреблението на вода и електроенергия, предоставяйки ви перфектни резултати и намалявайки разходите.

Система Natural Dry: Завършването на цикъла за измиване е винаги предизвикателство, особено когато сте в спешност. Системата Natural Dry на WFO3O32NPX използва природни процеси, за да суши вашите съдове без използване на допълнителна електроенергия. Тя съчетава влажния въздух с изолацията във вашия съдомиялник, ускорявайки процеса на сушене и предотвратявайки неприятни миризми.

Изключителен Избор от Програми: Whirlpool WFO3O32NPX разполага с разнообразие от програми за измиване, включително интензивни, екологични и бързи цикли. Това ви позволява да изберете най-подходящата програма за вашите нужди и да спестите време и енергия.

Икономичност и Спестяване на Ресурси: С клас на енергийна ефективност D, тази съдомиялна намалява разходите за електроенергия и вода, предоставяйки ви надеждно почистване.

Whirlpool WFO3O32NPX представлява интелигентно и стилно решение за съвременната кухня. С тази съдомиялна машина ще получите не само перфектно чисти съдове, но и икономия на време и ресурси. Тя е идеалният партньор за всяко домакинство, ценящо удобство и качество.

 ВИЖ ЦЕНА ЗА ДЕНЯ ТУК!

Leave A Reply