сряда, октомври 4

Винаги свежа храна с хладилник с фризер Whirlpool WB70I952XAQUA, 439 л, Клас E, Total No Frost, 6th Sense, Active 0, Диспенсър за вода, H 195.5 см, Inox против пръстови отпечатъци

Този хладилен фризер Whirlpool WB70I952XAQUA е изключително автентично решение за завършване на вашата кухня. С цвят инокс, създадени, за да допълва широтата на стиловете в днешните кухни, се отличава с минималистичен съвременен дизайн, който съчетава изискана естетика с отлична използваемост.

Whirlpool WB70I952XAQUA

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

В резултат на превъзходна изработка, първокласни покрития, с внимание към детайла, ергономичен дизайн подобряващ комфорта  и LED осветление, което осигурява по -ярко и приятно потребителско изживяване, този модел Whirlpool WB70I952XAQUA впечатлява с всеки поглед и докосване.

С енергийна ефективност съгласно най-новите европейски разпоредби – Class E, моделът гарантира висока производилност  с нисък разход на енергия, подкрепен от иновационни функции от най-ново поколение.

Ключът към добра форма и здраво тяло е консумацията на повече пресни плодове и зеленчуци, но запазване  свежестта на храната може да отнеме малко повече усилия, за да се предотврати развалянето й при съхранение. За това Whirlpool са се погрижили да обезпечат този казус с хладилник, който покрива всички изисквания за съхранение.

Whirlpool WB70I952XAQUA е проектиран за вашето спокойствие. Специалната система за сигнализиране за висока температура ще ви предупреди, ако има повишаване на температурата във вашия хладилник, като ви помага да избегнете потенциално разваляне на храната, като интуитивна технология – 6TH SENSE  се грижи за бързото й възстановяване. Откривайки температурни колебания, дължащи се на външни причини бързо възстановява идеалната температура за оптимално съхраняване на храната както в хладилника, така и във фризера.

Whirlpool WB70I952XAQUA

И не само това! Благодарение на функцията Fast Cooling , когато се съхранява нова храна, вградените сензори автоматично регулират температурата на охлаждане, осигурявайки ниска консумация на енергия и продължителна свежест.

Край на досадното ръчно размразяване на фризера. Технологията Total  No Frost  циркулира активно охладения въздух в кухината, като намалява влажността във фризера, предотвратявайки натрупването на лед.

Whirlpool WB70I952XAQUA е и лесен за почистване, защото има специално покритиеинокс против пръстови отпечатъци. Обработката срещу тях  гарантира лесно отстраняване на пръстови отпечатъци, прах и драскотини, а почистването е по -лесно от всякога.

ВИЖ ЦЕНА И КУПИ ОНЛАЙН

Leave A Reply